Detaylar
Kim cevapladı?Blackraven
Üstün
Fiyatı yüksek geldi. Ne kadar kaliteli bir model olsa dahi ikinci el, içi açılmış ve garantisiz bir 6700XT'ye o parayı ödemezdim.
İçi açılmış cihaza o para verme başka ilan bul veya üstüne ekle sıfır al.İkinci El, macunu ve termal pedleri yeni yenilenmiş bu kart bu fiyata alınır mı? Yakın bir bilgisayarcı arkadaşımdan alacağım. Global wattman hatası olmadığını söyledi.
dalmatianpelican
Yetkin
3070ti bulabilirsin o paraya.
Drottinn
Çalışkan
8500TL Nitro+ modeli için gayet uygun. 6700xt 4060'dan daha iyi, 4060TI'a yakın bir kart. 2.el yazmış arkadaş zaten, tabii ki açılacak ürün tabii ki kullanılmış olacak
Sıcaklık değerleri nasıl, %kaç fan hızlarında iyi bir sıcaklıkta kendini tutabiliyor ona bakmak lazım. Sanki sıfırı 9-10k fiyatlarındaymış gibi yazmışsınız. Gayet uygun fiyat. Zaten arkadaşınsa da sana 1-2 günlüğüne denemen için ödünç versin. Hem oyun testleri yaparsın hem de sıcaklık değerlerine bakarsın. Uzun süreli oyun oynadığında da herhangi bir çökme renk kaybı falan var mı onlara bakmış olursun. Bir süre kullan sorun yoksa parasını verir alırsın.
Blackraven
Üstün
8500TL Nitro+ modeli için gayet uygun. 6700XT 4060'dan daha iyi, 4060 Ti'a yakın bir kart. 2.el yazmış arkadaş zaten, tabii ki açılacak ürün tabii ki kullanılmış olacaksıcaklık değerleri nasıl, %kaç fan hızlarında iyi bir sıcaklıkta kendini tutabiliyor ona bakmak lazım. Sanki sıfırı 9-10k fiyatlarındaymış gibi yazmışsınız. Gayet uygun fiyat.
Hani pazarlığı falan yok sayınca bile Sahibinden'e girip 6700XT yazınca aynı model kartları ₺7.500'e muadil modelleri ise ₺6.500'e bulabiliyoruz. Pazarlıkla ₺500 düşülse veya Facebook gruplarına bakılsa biraz ₺6.000'e dahi bulunabilir. Bu durumda ₺8.500'e RX 6700XT almak saçmalıktır. ₺8.500'ye 6700XT anca ve anca satın alan kişi o kartı 2 sene içinde sıfır olarak almıştır, garantisi devam ediyordur o zaman alırsın. Garantisi bitmeden de bu çok ısınıyor diye servise verip bakımlarını yaptırır yoluna devam edersin. Yoksa aynısını ₺7.000-₺7.500 arasına bulacağın kartı ₺8.500'e almak saçmalıktır.
Drottinn
Çalışkan
Öncelikle o 6k falan dediğin ekran kartlarının ne durumda olduğunu bilemezsin. Ben zamanında 3070TI ödünç almıştım test etmek için. Furmakta %100 fan hızlarında kendini soğutamıyordu bile ekran kartı. Öyle fiyatı ucuz bunu al gibi bir durum yok. Ekran kartı piyasası satbil değil çünkü inanılmaz derecede kötü ürünler var. Ekstra olarak nitro+ ile xfx falan karşılaştıramazsın. Bir de pad'ler de yenilenmiş. Orjinal iyi padlar ucuz değildir. Ürünün ne durumda olduğuna bakmadan kendin test etmeden böyle bir karar veremezsin. Piyasada çok fazla dolandırıcı var. Ayrıca 6k'ya satan fiyatı ölü gibi göstermeye çalışan uyanık çok insan da var. Fiyatı düşük gibi gösterip milletin ekran kartını ucuzdan alıp mining e yatıranlar var. Bu işler biraz karışık. Tanıdık birinden alacağını yazmış, bu fiyat rahatlıkla nitro+ için verilir. Hadi 6k ya aldın bir süre kullandın oyunlarda çökmeler donmalar yaşadın o zaman ne yapacaksın? 6k ya aldım neyse olsun mu diyeceksin.Hani pazarlığı falan yok sayınca bile Sahibinden'e girip 6700XT yazınca aynı model kartları ₺7.500'e muadil modelleri ise ₺6.500'e bulabiliyoruz. Pazarlıkla ₺500 düşülse veya Facebook gruplarına bakılsa biraz ₺6.000'e dahi bulunabilir. Bu durumda ₺8.500'e RX 6700XT almak saçmalıktır. ₺8.500'ye 6700XT anca ve anca satın alan kişi o kartı 2 sene içinde sıfır olarak almıştır, garantisi devam ediyordur o zaman alırsın. Garantisi bitmeden de bu çok ısınıyor diye servise verip bakımlarını yaptırır yoluna devam edersin.
Daha uygun fiyatlara alınabilir mi yüzde yüz evet fakat ben izmirde oturuyorum ve sanırım bu ekran kartları ilden ile bile değişkenlik gösteriyor. Aynı model kartı en ucuz 8 bine gördüm. 8.500 bana da çok fazla geldi ama ikinci el olup güvenebileceğim tek yer kendisi.
Yeni konular
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347
-
-
-