Annem için WhatsApp, Instagram ve YouTube'da kasmayacak düz bir Android telefon arıyorum. Bütçem 8.500 TL, çok zor yükseltebilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
A07 disinda pek bir sey yok ancak su da dusunulebilir. Yanilmiyorsam bu da UFS 2.2 kullaniyor. Tabii A07 gibi 6 yil guncelleme sozu yok, XOS calistiriyor ve cipseti daha gucsuz ancak bari ekrani bir gomlek daha ustun, stereo hoparlorler var ve RAM'i de 6GB. Bunun disinda benzer telefonlar. Karar sizin.
Çinlilerin optimize özürlüsü olduklarını biliyorsunuzdur umarım. Zaten bu bütçedeki telefonlar çok uzun ömürlü değil ancak en uzun ömürlüsü Samsung. Bu ezbere konuşma değil deneyim.
Çinlilerin optimize özürlüsü olduklarını biliyorsunuzdur umarım. Zaten bu bütçedeki telefonlar çok uzun ömürlü değil ancak en uzun ömürlüsü Samsung. Bu ezbere konuşma değil deneyim.
Yaşım 41, telefon deneyimlerimizi kıyaslamak istemeyeceğinize eminim. O telefonların yazılımı o kadar hafif ve stabil ki Samsung'un giriş seviyesi cihazları asıl o ağır One UI arayüzünün altında uzun vadede problem yaşıyorlar. Samsung One UI arayüzünü böyle giriş seviyesi telefonlara One UI Core olarak hafifletilmiş sürümle vermeye devam etmeliydi.
A06 ve A07'yi inceledim. En azından kasma donması yok, akıcı çalışıyor. Aynı şekilde bu Realme cihazları da inceledim ve durumları vahimdi. Şahsen hepsi Max 3 yıl gidecek bir cihaz için en azından en optimize olanı alsın, oto güncellemeleri kapattı mı götürür bir şekilde.
Çinlilerin çoğu optimize özürlüsü oldukları için genelde donanım kurtarıyor onlarda. Ancak bunlarda donanımda yok.