Bütçeyi yükseltip A16 almanız en iyi şey olucaktır. Eğitim indirim programından yararlanabilirseniz öyle alın.Annem için WhatsApp, Instagram ve YouTube'da kasmayacak düz bir Android telefon arıyorum. Bütçem 8.500 TL, çok zor yükseltebilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 8.500 TL
Maxinham
Çalışkan
Ne aldınız?Annem için WhatsApp, Instagram ve YouTube'da kasmayacak düz bir Android telefon arıyorum. Bütçem 8.500 TL, çok zor yükseltebilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Realme 12+ 5G desteği olduğundan fiyat yükselttim onu aldım. Ben aldığımda 11.700 TL’ydi ve 650 bonus kampanyası vardı.
Maxinham
Çalışkan
Memnun musunuz?Realme 12+ 5G desteği olduğundan fiyat yükselttim onu aldım. Ben aldığımda 11.700 TL’ydi ve 650 bonus kampanyası vardı.
Annem kullanıyor, ben 1 gün falan kullandım o sürede gayet hızlı ve akıcı geldi. Kamerası fiyatına göre yeterli, ekran kalitesi de oldukça iyi annem telefonu gün içinde bazen yoğun kullanıyor ve 1 günü çıkarıyor. Muadillerine göre 5G desteği falan günümüze göre segmentinde kendisini F/P yapıyor.
Maxinham
Çalışkan
Hayırlı olsun.Annem kullanıyor, ben 1 gün falan kullandım o sürede gayet hızlı ve akıcı geldi. Kamerası fiyatına göre yeterli, ekran kalitesi de oldukça iyi annem telefonu gün içinde bazen yoğun kullanıyor ve 1 günü çıkarıyor. Muadillerine göre 5G desteği falan günümüze göre segmentinde kendisini F/P yapıyor.