zagor

Başarılı
Merhaba,

8-9 inç arası performansı yüksek, kalem desteği olan bir tablet arıyorum. iPad Mini 6 kalemle birlikte neredeyse 30.000 TL oluyor. Açıkçası tam aradığım tablet olsa da kesinlikle bu fiyatı hakettiğini düşünmüyorum. Kalem desteği olan andorid mini tablet önerinizi bekliyorum.

Teşekkürler.

Amazon - Samsung Galaxy Tab A9 Tablet
Bu linkten tablet fiyatına göre ucuz bir tablet bulabilirsiniz. Küçük çizimciler veya işçiler için güzel.

Bu tableti alıp bir de güzel bir stylus kalem alabilirsiniz.

Mesela 1 tane bağlantısız bir stylus kalem:

Amazon - Stylus Kalem

Eğer bağlanabilen bir stylus istiyorsanız. Alacağınız tablet modelini ve stylusu Google'da aratabilirsiniz.

Hocam 2.el iPad mini 5 bakmanız iyi olur tam aradığınız tablet. Ayrıca android kısmında palmar red özelliğine sahip kalem desteğine sahip cihaz yok ne yazık ki.

Amazon - Samsung Galaxy Tab A9 Tablet
Bu linkten tablet fiyatına göre ucuz bir tablet bulabilirsiniz. Küçük çizimciler veya işçiler için güzel.

Bu tableti alıp bir de güzel bir stylus kalem alabilirsiniz.

Mesela 1 tane bağlantısız bir stylus kalem:

Amazon - Stylus Kalem

Eğer bağlanabilen bir stylus istiyorsanız. Alacağınız tablet modelini ve stylusu Google'da aratabilirsiniz.

Stylus kalemler hiç performanslı değil. Elle yazsanız daha iyi.

Merhaba,

8-9 inç arası performansı yüksek, kalem desteği olan bir tablet arıyorum. iPad Mini 6 kalemle birlikte neredeyse 30.000 TL oluyor. Açıkçası tam aradığım tablet olsa da kesinlikle bu fiyatı hakettiğini düşünmüyorum. Kalem desteği olan andorid mini tablet önerinizi bekliyorum.

Teşekkürler.
Samsung Tab A9 öneririm. F/P ürünü.