Bütçe
€8

inters0

Uzman
Herkese merhaba. Mümkün olduğu kadar ucuz ve sessiz bir fare almayı düşünüyorum. Tabii, bunun yanında kaliteli ve uzun ömürlü olursa daha iyi olur. Kablolu tercihim ama wireless'e de bakabilirim. Bütçem 8 euro (Eğer gerçekten değecekse bütçenin biraz üstüne çıkabilirsiniz ama önceliğim ucuz olması). Yurt dışında olduğumdan dolayı ona göre model tavsiyesinde bulunursanız sevinirim. Ucuz istememin sebebi çok fazla para harcamak istememem. Tam fiyat performans ürünü arıyorum diyebilirim. Logitech B110 modelini duydum ama nasıldır emin değilim. Tavsiyelerinizi bekliyorum kısacası 😊

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaşadığınız yere ait alışveriş yapabileceğiniz siteleri paylaşır mısınız? Ona göre daha doğru öneriler yapalım.

Veya Amazon TR'den yurtdışına ürün çıkıyorsa belirtin ona göre de öneri yapabiliriz.

Son düzenleme:
Hocam nerede yaşıyorsunuz? Yanlış anlamayın, evinize gelmek için sormuyorum :D Yurtdışında, marketlerde bir aralar uzay temalı, mor, siyah veya mavi renklerinde, sessiz ve hızlı mouse'lar satılıyordu. Bulabilirseniz öneririm. Kötü değiller, oyun oynanıyor kolayca.