Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben de naçizane bir yorum yapayım. Anakart destekleme mevzusu zaten bu yüzden var. Siz 8 GB olan destekli bir anakarta 16 GB RAM takarsanız ya görüntü alamazsınız ya da sisteminiz 16 taksanız bile sadece 8'i algılar.
Ben de naçizane bir yorum yapayım. Anakart destekleme mevzusu zaten bu yüzden var. Siz 8 GB olan destekli bir anakarta 16 GB RAM takarsanız ya görüntü alamazsınız ya da sisteminiz 16 taksanız bile sadece 8'i algılar.
G41 çipseti DDR2'de 4 GB, DDR3'te 8 GB Destekliyor, taksanız bile moderatörün dediği gibi ya açılmaz ya da 8 GB görür, anakartta MHz sınırların üstüne çıkabiliyor ancak G41 çipseti genel olarak bu durumda, açılacağını sanmıyorum.
LGA 775 Pin'de sadece üst segment anakartlar destekliyordu kaldı ki o platforma yatırım yapmak yerine daha güncel ikinci el anakart RAM işlemci seti olabilir.