Merhaba arkadaşlar. 8 GB RAM telefon alınır mı? Günümüzde 8 GB RAM yeterli mi? 5 yıldır Xiaomi Redmi Note 9 Pro kullanıyorum. Samsung ve Apple olabilir bunlar hariç bir telefon istemiyorum. Hangi telefona geçiş yapmalıyım? Bütçe en fazla 80K.
Merhaba arkadaşlar 8 GB RAM telefon alınır mı? Günümüzde 8 GB RAM yeterli mi? 5 yıldır Xiaomi Redmi Note 9 Pro kullanıyorum Samsung ve Apple olabilir bunlar hariç bir telefon istemiyorum hangi telefona geçiş yapmalıyım? Bütçe en fazla 80k.
80K bütçede 8 GB RAM'li Android alınmaz zaten. Kendi kullanımımdan örnek vereyim. Cihazım S23. War Thunder mobil ve Genshin Impact'i sorunsuz oynuyorum yüksek ayarlarda. Şu ana kadar 8 GB RAM yüzünden bir sorun yaşamadım.
Merhaba arkadaşlar. 8 GB RAM telefon alınır mı? Günümüzde 8 GB RAM yeterli mi? 5 yıldır Xiaomi Redmi Note 9 Pro kullanıyorum. Samsung ve Apple olabilir bunlar hariç bir telefon istemiyorum. Hangi telefona geçiş yapmalıyım? Bütçe en fazla 80K.
80k bütçede 8 GB RAM'li Android alınmaz zaten. Kendi kullanımımdan örnek vereyim. Cihazım s23. War Thunder mobil ve Genshin Impact'i sorunsuz oynuyorum yüksek ayarlarda. Şu ana kadar 8 GB RAM yüzünden bir sorun yaşamadım.
Ben forumdaki Exynos karşıtlığını çözememiş durumdayım. Elime geçen tüm Exynos cihazlar on numara çalıştı. Ama benim elime geçenler de güncel modeller. Belki yeni yerine oturduğu için forumda karşıtlığı var.
Ben forumdaki Exynos karşıtlığını çözememiş durumdayım. Elime geçen tüm Exynos cihazlar on numara çalıştı. Ama benim elime geçenler de güncel modeller. Belki yeni yerine oturduğu için forumda karşıtlığı var.