Bütçe
80.000 TL

PC Uzmanı

Başarılı
Merhaba arkadaşlar. 8 GB RAM telefon alınır mı? Günümüzde 8 GB RAM yeterli mi? 5 yıldır Xiaomi Redmi Note 9 Pro kullanıyorum. Samsung ve Apple olabilir bunlar hariç bir telefon istemiyorum. Hangi telefona geçiş yapmalıyım? Bütçe en fazla 80K.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar 8 GB RAM telefon alınır mı? Günümüzde 8 GB RAM yeterli mi? 5 yıldır Xiaomi Redmi Note 9 Pro kullanıyorum Samsung ve Apple olabilir bunlar hariç bir telefon istemiyorum hangi telefona geçiş yapmalıyım? Bütçe en fazla 80k.

80K bütçede 8 GB RAM'li Android alınmaz zaten. Kendi kullanımımdan örnek vereyim. Cihazım S23. War Thunder mobil ve Genshin Impact'i sorunsuz oynuyorum yüksek ayarlarda. Şu ana kadar 8 GB RAM yüzünden bir sorun yaşamadım.

Merhaba arkadaşlar. 8 GB RAM telefon alınır mı? Günümüzde 8 GB RAM yeterli mi? 5 yıldır Xiaomi Redmi Note 9 Pro kullanıyorum. Samsung ve Apple olabilir bunlar hariç bir telefon istemiyorum. Hangi telefona geçiş yapmalıyım? Bütçe en fazla 80K.
Samsung ve Apple da sorun olmaz. S26 serisi bakabilirsiniz yada 17 serisi.

Çinli cihazlar için yetersiz. Fakat Apple ve Samsung tarafında halen yeterli.

Evet, Xiaomi'nin arayüzü berbat. Xiaomi 15 kullandım, 12 GB RAM olmasına rağmen donuyordu.

8 GB yeterli olduğunu düşünüyorum. Bence Samsung s serisi bir cihaz bakın.

Bence de hocam. Acaba S25 FE iyi midir, albenisi var mı? Exynos ve 8 GB RAM olması düşündürüyor.

S26+ veya iPhone 17 dışında telefon bakmayın bence.

S26+ yerine S25 Ultra daha iyi olmaz mı hocam, hangisi daha iyidir?

80k bütçede 8 GB RAM'li Android alınmaz zaten. Kendi kullanımımdan örnek vereyim. Cihazım s23. War Thunder mobil ve Genshin Impact'i sorunsuz oynuyorum yüksek ayarlarda. Şu ana kadar 8 GB RAM yüzünden bir sorun yaşamadım.

Doğru hocam ama tam 80k'yı harcamak da şart değil aslında. Yani ya S25 FE alacağım ya da S26 Ultra alacağım, ikisi arasında gitgeldeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben forumdaki Exynos karşıtlığını çözememiş durumdayım. Elime geçen tüm Exynos cihazlar on numara çalıştı. Ama benim elime geçenler de güncel modeller. Belki yeni yerine oturduğu için forumda karşıtlığı var.

Yok hocam bende bir karşıtlık yok sadece ben okuduğum kadarıyla herkes Exynos 2400 ısınıyor diyor ve ısınma kaynaklı batarya yiyormuş.