abdullah erçoban

Çalışkan
Yer
konya
Merhaba,
FSP Hydro G 750W güç kaynağım var, ancak sadece tek bir 8 pin CPU kablosu bulunuyor. Anakartım ASUS ROG STRIX Z790-F Gaming Wi-Fi ve CPU için 2 adet 8 pin güç girişi var. Mevcut kabloyu ikiye bölen bir aparat var mı? Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür

Dosya Ekleri

• asus-rog-strix-z790-f-gaming-wifi-ii-8000mhz-oc-ddr5-soket-1700-m-2-hdmi-dp-atx-anakart-2-600...webp
    asus-rog-strix-z790-f-gaming-wifi-ii-8000mhz-oc-ddr5-soket-1700-m-2-hdmi-dp-atx-anakart-2-600...webp
    204,2 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
FSP Hydro G 750W güç kaynağım var, ancak sadece tek bir 8 pin CPU kablosu bulunuyor. Anakartım ASUS ROG STRIX Z790-F Gaming Wi-Fi ve CPU için 2 adet 8 pin güç girişi var. Mevcut kabloyu ikiye bölen bir aparat var mı? Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür

Anakarta tek bir 8 pinlik kabloyu bağlaman en iyi seçenek bu durumda. Zaten bir kablo teorik olarak 150W'a kadar verebiliyor PSU modeline göre değişir bu durum. Sizin işlemci modelini bilmiyorum fakat Intel olduğu için sorun yaratabilir.

intel i5 14600 k cpu 8 pini iki tane 8 pine çeviren bi aparat var mıdır acaba
Anakarta tek bir 8 pinlik kabloyu bağlaman en iyi seçenek bu durumda. Zaten bir kablo teorik olarak 150W'a kadar verebiliyor PSU modeline göre değişir bu durum. Sizin işlemci modelini bilmiyorum fakat Intel olduğu için sorun yaratabilir.

Merhaba,

Soketi ikiye çoklamanız kablonun taşıyabildiği gücü arttırmaz, neyse o.

OC yapsanız bile tek 8 pin EPS soketi işlemciniz için yeterli gücü sağlar.