Ortaokulda 20 gün devamsızlık hakkı olduğunu söylüyorlardı. Cidden kalma var mı ya😨
Yeni bakanın yaptığı şeylere akıl yetmiyor ki... O da aklını kullanmıyor bence karar verirken. Bu arada yanlış olmasın özürsüz 10 gün geçerse kalma var. Özürlü olursa 20 gün hala zaten.

@4075 bu arkadaşımızın konusuna bakabilirsin. Müdür yardımcısının söylediğine göre özürlü 20 günü geçmediği sürece kalmıyorsun.

Özürsüz ise 10 günmüş, düzelteyim. Sen yine de ailenle konuşup beraber müdüre gidiniz. Dilekçe ile zamanında geçirtmiştik. Şu an nasıldır bilemiyorum ama dediğim gibi önce müdürle konuşmakta fayda var.

Son düzenleme:
Cidden 10 günmüş.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-04-16-23-44-13-483_com.google.android.googlequicksearchbox-edit.webp
    Screenshot_2024-04-16-23-44-13-483_com.google.android.googlequicksearchbox-edit.webp
    81,4 KB · Görüntüleme: 90
Yav kalma falan yok ortaokulda. Olsaydı ben kalırdım 80 gün devamsızlık yaptım ortaokulda.
Hocam siz hangi sene mezunusunuz sorması ayıptır? Benim zamanımda 130 gün de yapan vardı, şu anki yönetmelik ile bir olsa öğrencilerin devamsızlık derdi mi olurdu? 12.sınıflara bile af çıkmıyor artık, insanlar tıpış tıpış okula geliyorlar.

Ve ŞÖK kararı da burada önemli noktada oluyor tabii.

Hocam siz hangi sene mezunusunuz sorması ayıptır? Benim zamanımda 130 gün de yapan vardı, şu anki yönetmelik ile bir olsa öğrencilerin devamsızlık derdi mi olurdu? 12.sınıflara bile af çıkmıyor artık, insanlar tıpış tıpış okula geliyorlar.

Ve ŞÖK kararı da burada önemli noktada oluyor tabii.
2015.