Astronotarda
Üstün
Hocam 2015 ile şu anki yasalar sizce aynı mı..? Ben de 2018-2019 mezunuydum bende de kalma yoktu. 2023-2024 senesi yönetmeliği daha farklı.
Hocam 2015 ile şu anki yasalar sizce aynı mı..? Ben de 2018-2019 mezunuydum bende de kalma yoktu. 2023-2024 senesi yönetmeliği daha farklı.
Neredeyse 10 sene, sizce yönetmelik aynı mı ? Bu sene bizim lisede 12'lere bile af yoktu.
Evet, ben 11.sınıfım, 9.sınıfken genelde 12'ler fazla gelmezdi, bu yıl herkes geliyor.Neredeyse 10 sene, sizce yönetmelik aynı mı ? Bu sene bizim lisede 12'lere bile af yoktu.
Hocam bi saniye, siz 2018-2019 mezunu iseniz ortaokuldan benden 3-4 yaş büyük olmanız lazım. Ama bu hesapta sadece 1 yaşEvet, ben 11.sınıfım, 9.sınıfken genelde 12'ler fazla gelmezdi, bu yıl herkes geliyor.
Off zamanı karıştırdım galibaHocam bi saniye, siz 2018-2019 mezunu iseniz ortaokuldan benden 3-4 yaş büyük olmanız lazım. Ama bu hesapta sadece 1 yaş![]()
Lisede hiç böyle değil, 9.sınıfta 19 kişi kaldı bizim okulda. Ortaokulda yine insaflılardı.Kalma yok değil, ama seni bırakmazlar. Öğrenciye acıyorlar kurulda karar veriyorlar ve bırakmıyorlar. Lisede bile böyle.
O durum liseden liseye değişiyor. Mesela benim lisede devamsızlıktan bırakma var.Kalma yok değil, ama seni bırakmazlar. Öğrenciye acıyorlar kurulda karar veriyorlar ve bırakmıyorlar. Lisede bile böyle.
Okuldan okula değişiyor demek kiLisede hiç böyle değil, 9.sınıfta 19 kişi kaldı bizim okulda. Ortaokulda yine insaflılardı.
Genel olarak öğretmenlerin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. Oturup her öğrenciyi değerlendiriyorlar. Hak ediyorsan kalırsın. Buraya sormak yerine arkadaşın öğretmenleriyle iletişime geçmesi lazım. Hocam durumum böyle böyle diye.O durum liseden liseye değişiyor. Mesela benim lisede devamsızlıktan bırakma var.
Bizde devamsızlıkları siliyorlar genelde. Ama bazılarında silmiyorlar da. Ama evet lise ortaokula göre daha katı.O durum liseden liseye değişiyor. Mesela benim lisede devamsızlıktan bırakma var.