Bugün 4 saat P95 testi yaptım, hiçbir sıkıntı çıkmadı.
Konuya biraz göz attım, oyunlarda ve sistem yüke binince kasma yok anladığım kadarıyla, sadece mouse tarafında var yanlış anlamadıysam. Dediğiniz gibi hocam kablolu mouse ile bir deneme yapması lazım arkadaşın, kabloluda sorun yaşanmazsa; kablosuz mouse için Denetim Masası'ndan hız hayarı var 2 tane onları yapar çözülür, USB port 3.0 ya da 2.0 fark ediyor kablosuz da, genelde 3.0 kısmı sorun çıkartıyor bir de kullandığı kablosuzun alıcı dongle ve modele bakarız aynı sorunu başka yaşayan var mı? Çözülmez ise adım...
Bu tarz sorunlarla uğraşmak istiyorsanız Tomahawk serisi birebir. Kart özelinde değerlendirmek lazım, Mortar'da olmaz da Tomahawk'da olur.
Konu başlığı 5080 vs. diyor ama, alakasız. X870E Tomahawk sorunu tamamen, kart ayarlanması lazım.
Lian Li Trinity ya da Lite Performance vs. olabilir, İncehesap Gaming'de indirimli satılıyor ara ara. Takip etmek lazım, Cooler Master Atmos II olabilir. Arctic 360 LF3 Pro olabilir. Arctic için yeni üretimde
@Riaki gibi Pump ters monte edilecek. Müsait iken aktarır.
@STama da yine aynı şekilde MSI ile alakalı süreci aktarır. Üye arama kısmı mort olmuş forumda, sanırım arayüz değişmiş. Zorluk yaşadım şu anda.
Corsair Nautilus 360 RS olabilir yine. Bakarsınız.