Bütçe
80.000 TL

mertOo

Başarılı
Son düzenleyen: Moderatör:
@mertOo, Omen cihazları unutun. Yurt dışında olduğunuz için direkt model bazlı öneri yapmak daha mantıklı olacaktır diye düşünüyorum. Asus TUF F16 modellere bakabilirsiniz, fiyatları yükseldi ancak muadilleri yok. Yurt dışında F/P yakalarsanız kaçırmayın.

Laptop almayı düşünüyorum ve aklımda şu an için 2 seçenek var ve 1-2 ay sonra alacağım.

Bunlardan hangisini alayım veya başka bir öneriniz var mı?
Mac almayı da düşündüm ama oyun oynayan biriyim, bu yüzden vazgeçtim.

Şu an Hollanda'dayım, yani burada daha ucuzsa buradan da alabilirim; Türkiye'de daha ucuzsa Türkiye'den de alabilirim.
Bu modele bakabilirsiniz biraz bütçe çıkarsa:

@mertOo, Omen cihazları unutun. Yurt dışında olduğunuz için direkt model bazlı öneri yapmak daha mantıklı olacaktır diye düşünüyorum. ASUS TUF F16 modellere bakabilirsiniz, fiyatları yükseldi ancak muadilleri yok. Yurt dışında F/P yakalarsanız kaçırmayın.

Bu iyi midir?

Bu modele bakabilirsiniz biraz bütçe çıkarsa:

18 inch bir tik fazla buyuk kalıyor benim icin bir de Acer almayi pek istemiyorum.

@mertOo, İyidir. Fiyat olarak da ülkemizdekinden uyguna denk geliyor. Pişman edeceğini sanmıyorum. Soğutması, malzeme kalitesi yüksek cihazlar.

1785000413861.webp

@mertOo, 5060M attığınız cihaz. Benim attığım 5070M. VRAM farkı yokken bütçeyi aşıp almaya gerek var mı, yok. Madem bütçenizi aşıyor, 5060M hali de işinizi hayli hayli görecektir.

Son düzenleyen: Moderatör: