Bütçe
80.000 TL

ltcolbaron41 52

Başarılı
Cihaz
Lenovo LOQ IRX15

Arkadaşlar bu laptopu arkadaşıma aldırmayı düşünüyorum. Bu fiyata alınır mı? Bütçem maksimum 80 bin; daha iyisi, daha F/P ürün varsa önerebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Var. Birisi 32 GB, diğeri 24 GB RAM değerine sahip. Garanti servisi bile Lenovo tercih etmemek için sebep. GameGaraj o konuda daha iyi. Bdh bilişim, araştırırsanız şikayetlerini görürsünüz.

Vallahi hocam bundan önceki cihazım lenovoydi servislik bir işim olmadığı için yorum yapmayacağım. Şu an ise GameGaraj r9t kullanıyorum. Cihazdan memnunum sadece GameGaraj'in laptoplara arka kapak çok dandik geldik RAM'leri yükseltirken fark ettim. Lenovo'in daha iyiydi.

Vallahi hocam bundan önceki cihazım lenovoydi servislik bir işim olmadığı için yorum yapmayacağım. Şu an ise GameGaraj r9t kullanıyorum. Cihazdan memnunum sadece GameGaraj'in laptoplara arka kapak çok dandik geldik RAM'leri yükseltirken fark ettim. Lenovo'in daha iyiydi.

Dandik gelmesi garip. Tongfang üretim cihazları var. Siz bir de Clevo kasaları göreceksiniz... (Monster, Excalibur'un çoğu cihazları Clevo) bu bütçelerde kasa kalitesi aranıyorsa en iyi cihazlar ASUS TUF F16 tarafında.

Dandik gelmesi garip. Tongfang üretim cihazları var. Siz bir de Clevo kasaları göreceksiniz... (Monster, Excalibur'un çoğu cihazları Clevo) bu bütçelerde kasa kalitesi aranıyorsa en iyi cihazlar ASUS TUF F16 tarafında.

Hocam genel olarak iyiydi ama arka kapak özellikle dandik geldi sağda solda boya lekeleri vesaire falan vardı tırnaklar çok ince ve her an kırılacak gibi duruyor el yatkınlığı veya tecrübesi olmayan birinin tırnakları kırmadan RAM ssd yükseltmesi mümkün değil gibi gözüküyor