Bütçe
60.000-80.000 TL
Peki şöyle yapalım. Bende çok güzel 2 TB SSD var. Onu yeni kasanın bütçesine eklesek kurtarır mı?

Hocam NVIDIA tarafında en az 5070 alınmalı onun içinde minimum 90 bandına çıkmanız gerekiyor.

Burada gördüğün işlemcilerin çoğunu takabilir. i7 ve i9'un top modellerini pek verimli kullanamaz ama bunun dışında bir eksiği yok.

10k verip yükseltme yapar aynen.:rofl:

Yalan yanlış bilgi verme. Üstte önerdiğim sistem duruyor gayet eli yüzü düzgün bir sistem.

Fiyatların zaten uçtuğu dönemde adama 225F sistem öneriyorsun komiksin kardeşim. Intel işlemcilerin fiyatı saçma sapan yüksek ve bir o kadar da verdiğin paranın karşılığını veremiyor. Intel bu kadar savunmaz sorsan kendileri biliyor bitik halde olduklarını.

Anlamakta sorunlar mı yaşıyorsunuz? Eğer öyleyse doktora falan gitmenizi tavsiye ederim. Size diyorum ki 2K Gaming'de 225F hayli hayli yeterli. Siz hala sanki konu sahibi 1080p FPS oyunlarında 600 FPS istiyormuş gibi konuşuyorsunuz.

Fiyatların zaten uçtuğu dönemde adama 225F sistem öneriyorsun komiksin kardeşim.
Ben daha fazla laf anlatamam. Burada yalan yanlış konuşacağına git azıcık araştır. Burada yazdığın kadar internete yazıp araştırsan öğrenirsin bir şeyler zaten. İşlemcilerin çözünürlüklere göre görevlerini araştır öyle gel.

Ben önerimi yaptım karar konu sahibinin. Cahillerle konuşmayı azalttım artık uğraşamam. Boşa sinir yapıyorlar.

Anlamakta sorunlar mı yaşıyorsunuz? Eğer öyleyse doktora falan gitmenizi tavsiye ederim. Size diyorum ki 2K Gaming'de 225F hayli hayli yeterli. Siz hala sanki konu sahibi 1080p FPS oyunlarında 600 FPS istiyormuş gibi konuşuyorsunuz.

Ben daha fazla laf anlatamam. Burada yalan yanlış konuşacağına git azıcık araştır. Burada yazdığın kadar internete yazıp araştırsan öğrenirsin bir şeyler zaten. İşlemcilerin çözünürlüklere göre görevlerini araştır öyle gel.

Ben önerimi yaptım karar konu sahibinin. Cahillerle konuşmayı azalttım artık uğraşamam. Boşa sinir yapıyorlar.

Anlatsana bana 225F i biraz nasıl bir işlemciymiş öğrenelim senden kadim bilgemiz. Cahil falan diyor bir de eleman çok komik.:LOL:
Adam son parasıyla sistem alacak belki ölü soket öneriyor bir de millete cahil diyor.

Sanırsam bütçe tam kritik seviyede kalıyor. Peki 100 bin TL'ye çıkarsak sistemi rahatlatabilir miyiz? Ben genelde öyle sistem yükselten biri değilim. Sadece RAM takviyesi yaparsam yaparım. onun dışında eski kasayı elden çıkartıp yenisini alırım.

Sanırsam bütçe tam kritik seviyede kalıyor. Peki 100 bin TL'ye çıkarsak sistemi rahatlatabilir miyiz? Ben genelde öyle sistem yükselten biri değilim. Sadece RAM takviyesi yaparsam yaparım. onun dışında eski kasayı elden çıkartıp yenisini alırım.