Bütçe
80.000 TL

Heisenberg

Yetkin
Merhaba,

Laptop alma arifesindeyim. Bu laptop sanırım yeni çıkmış. Normalde 18" olanını düşünüyordum çünkü masaüstünden uzak kaldığım durumlarda ne zaman abimin laptopunu kullanmak zorunda kalsam, ekran boyutundan dolayı çile çektim. 18" olandan da ekran hertz değeri az ve 1200p olduğundan dolayı vazgeçmek zorunda kaldım. Bol bol dizi izliyorum, rekabetçi oyunlar oynuyorum ve uzun süreli oynuyorum hakkını veriyorum açıkçası; bu yüzden 3 fanlı olması avantaj diye düşünüyorum. Uzun süre cihaz değiştirmem. Bütçede daha mantıklı dediğiniz cihazlar var mı? Bu cihaza bu kadar para vermek mantıklı mı?

Teşekkürler. @talongod

Son düzenleme:
@Heisenberg, Son zamanlarda laptop gündemini takip etmiyorum; yeni çıktı sanırım V2 kasalar. Üç fan olması gerçekten büyük bir artı mı değil mi, ona ileride bakacağız tabii ki. Ben de 16" bir cihaz kullanıcısıyım ve devamlı taşıyorum; buna rağmen keşke cihazım biraz daha büyük olsaymış diyorum. Büyük cihazlar hem soğutma açısından hem de kullanım açısından çok daha rahat. GameGaraj cihazlar zaten üzmez; sırf o cihazları önerdiğim bir ton mesajım vardır. Tek eksisi, hep söylediğim gibi, 5070M'in 8 GB VRAM olması ve buna QHD ekran konulması. Boyut çok problem değilse Asus TUF A16-F16 tarafına bakabilirsiniz. Onun dışında alınabilir cihazlar, öneririm.

@Heisenberg, Son zamanlarda laptop gündemini takip etmiyorum; yeni çıktı sanırım V2 kasalar. Üç fan olması gerçekten büyük bir artı mı değil mi, ona ileride bakacağız tabii ki. Ben de 16" bir cihaz kullanıcısıyım ve devamlı taşıyorum; buna rağmen keşke cihazım biraz daha büyük olsaymış diyorum. Büyük cihazlar hem soğutma açısından hem de kullanım açısından çok daha rahat. GameGaraj cihazlar zaten üzmez; sırf o cihazları önerdiğim bir ton mesajım vardır. Tek eksisi, hep söylediğim gibi, 5070M'in 8 GB VRAM olması ve buna QHD ekran konulması. Boyut çok problem değilse Asus TUF A16-F16 tarafına bakabilirsiniz. Onun dışında alınabilir cihazlar, öneririm.
Artik ekran cozunurluklerinin pek bir anlami yok. Upscaling teknolojileri coktan native cozunurluklerin yerini aldi bile.