Bütçe
80.000 TL
Yer
Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu
Merhaba forum sakinleri. Babama günlük kullanım için optimize bataryaya sahip bir telefon arayışındayız. Günlük kullanım şekli günün 17 saati telefonla konuşuyor, belge tarıyor ve WhatsApp üzerinden görüşmeler gerçekleştiriyor. Şu anki telefonu Xiaomi Note 8 Pro ve günde 3 defa şarja takıyor.

Xiaomi ve alt markalarını önermezseniz daha iyi olur. iPhone düşünmüyoruz, şarjı kesinlikle kurtarmaz. Aklımda Samsung Galaxy S25 Ultra var, izlediğim videolara göre hem güçlü hem kolay yavaşlamaz diye düşünüyorum pil konusunda deneyimlerinizi de paylaşırsanız memnun olurum.

17 saat aktif kullanımda hiçbir telefon günü tek şarjla çıkarmaz, böyle bir pil teknolojisi henüz icat edilmedi :D Note 8 Pro ile günde 3 kere şarja takıyorsa, S25 Ultra ile bu sayı bire düşer veya gün içinde sadece kısa bir takviye yeterli olur. 45W şarj ile de çabuk dolar. S25 Ultra şu an alabileceğin en mantıklı ve en güçlü cihaz gibi duruyor. Alternatif olarak Honor Magic 7 Pro'da bakılabilir.

Merhaba forum sakinleri. Babama günlük kullanım için optimize bataryaya sahip bir telefon arayışındayız. Günlük kullanım şekli günün 17 saati telefonla konuşuyor, belge tarıyor ve WhatsApp üzerinden görüşmeler gerçekleştiriyor. Şu anki telefonu Xiaomi Note 8 Pro ve günde 3 defa şarja takıyor.

Xiaomi ve alt markalarını önermezseniz daha iyi olur. iPhone düşünmüyoruz, şarjı kesinlikle kurtarmaz. Aklımda Samsung Galaxy S25 Ultra var, izlediğim videolara göre hem güçlü hem kolay yavaşlamaz diye düşünüyorum pil konusunda deneyimlerinizi de paylaşırsanız memnun olurum.

Pil olarak beklerseniz OnePlus 15, Xiaomi 17 gibi cihazlar çok iyi olur. Xiaomi istememişsin ama Redmi ile Xiaomi bir değil :D
Bekleyemezseniz S25 Ultra yerine S25+ yeterli olur.
Ufak bir cihaz isterseniz Vivo X200 FE öneririm.

17 saat kadar kullanımda çoğu telefon bir şarj dâhâ ister.
Güncel cihazlardan S25 Ultra - 25 Plus - Honor Magic 7 Pro olabilir.
Seneye cihaz alınacaksa S26 U - OP 15 - Xiaomi 17 U... falan.

Cevaplarınız için teşekkür ederim.
  • S25U için pil optimizasyonu kötü diyen bir kesim var. Sanırım işlemcinin gücünden kaynaklı.
  • s25+’da güzel tercih olabilirmiş. Hep ultra, pro modellere baktığım için diğer modelleri hiç araştırmadım.
  • Ekstra olarak yapay zekaya da sordum batarya konusu için tercihleri arasında ilk S25+ ikinci sırada 16 Plus dedi. 16 Plus pil konusunda o kadar iyi mi ?

S25 Ultra bakabilirsiniz.