80.000 TL'ye monitör ve ekipman dahil sistem önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bexonway
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 544
  • Etiketler Etiketler
    sistem
Bütçe
80.000 TL
Phoenix-S almayın. İndirimde dahi olsa alınmamalı. O kart tasarımına göre aşırı pahalı. Aynı fiyata daha iyi kartlar mevcut.

7800X3D'yi alabilirsiniz.

Anakart olarak B850M Force bakın.
PSU olarak Raijintek Cratos bakabilirsiniz.

LF II 240 yerine Lian Li Lite Performance bakın.
SSD olarak NV3 ve P4+'ı eleyin.

Daha önceden yazamadım, site aşırı yavaş ve yüklenmiyor.

39bin tlye bulduğum için siparişi değerlendirdim, siz hangi kartı öneriyorsunuz? indirimde olduğu için sipariş geçmiştim ancak iptale de açığım. Anakart olarak B650m yeterli değil midir? site hariç sizleri bu konuda kısa bir süre daha rahatsız edebileceğim bir yer varsa çok sevinirim.

https://share.google/3DGIPPlt8JRAhufL8
Bu karta bakabilirsiniz. Phoenix-S'ten daha iyi bir model.
B850M Force, B650M anakartlar fiyatında, iyi bir seçenek. Forumda da sıkça önerdiğimiz bir model kendisi.

https://share.google/3DGIPPlt8JRAhufL8
Bu karta bakabilirsiniz. Phoenix-S'ten daha iyi bir model.
B850M Force, B650M anakartlar fiyatında, iyi bir seçenek. Forumda da sıkça önerdiğimiz bir model kendisi.
Tercihen Wifili anakart işlerimi kolaylaştırır, öbür seçenekte routerdan interneti harici bir router ile odama taşıyıp bilgisayara lan bağlantısı yapacağım.

Ayırca Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti EAGLE hakkında düşünceniz nedir?

Son düzenleme:
Macun akma problemi mevcut. Riske değmez.
vatanda indirimle INNO3D GeForce RTX 5070 TI X3 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı modeli 40bin tlye gerilemiş. PNY fiyatına 2-3 bin fiyat farkıyla belki, alınabilecek fiyatının hakkını veren model hangisidir bilginiz var mı

İnno3d'yi alabilirsiniz, PNY'nin alternatifidir.

Fiyatını, daha doğrusu 40.000TL'yi hak eden bir model.

İnno3d'yi alabilirsiniz, PNY'nin alternatifidir.

Fiyatını, daha doğrusu 40.000TL'yi hak eden bir model.
teşekkür ederim 43 bin liraya kadar limitte öneriniz Inno3d olur diye algılıyorum doğru mudur? Bu arada bilginiz dahilinde ATX kasa ve Monitöre önerilerine de açığım.

teşekkür ederim 43 bin liraya kadar limitte öneriniz Inno3d olur diye algılıyorum doğru mudur? Bu arada bilginiz dahilinde ATX kasa ve Monitöre önerilerine de açığım.
Btüçe belirtirseniz daha net önerilerde bulunabilirim.

Btüçe belirtirseniz daha net önerilerde bulunabilirim.
kasa fiyatları hakkında çok bilgim yok, ekran için ise fiyatının hakkını veren max 9-10bintlye kadar bir kart bakıyorum, fiyatının hakkını 6-7 bin bandı bir ekran verirse çıkmamayı tercih ederim ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…