Bütçe
80.000 TL
incehesap oyun gecesinde 7800X3d indirime girecek görünüyor galiba bugün phoenix-s 5070ti ile satın alacağız. var mıdır gözünüze çarpan takip ettiğiniz bir indirim. şuanlık ortalama sistem şöyle bir şey:
Ekran Kartı: GAINWARD RTX5070 Ti PHOENIX-S 16GB GDDR7 256bit Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı
İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D

diğer parçalarda da indirim kovalayacağım öneriye açığım.

Anakart: B650M Serisi(MSI MAG B650 Tomahawk WiFi//Gigabyte B650M S2H (AM5)//MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi veya ASUS TUF//Prime Gaming B650M-Plus)
Ram: 16x2
PSU: Corsair RM850e 2025 850W 80+ Gold // Seasonic veya MSI A-GF
CPU Soğutucu: Thermalright Peerless Assassin 120 // Arctic Liquid Freezer II 240
SSD: Kingston KC3000 2TB PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD // Samsung 990 PRO veya Kingston NV3 // WD Black SN850X veya Crucial P5 Plus
Phoenix-S almayın. İndirimde dahi olsa alınmamalı. O kart tasarımına göre aşırı pahalı. Aynı fiyata daha iyi kartlar mevcut.

7800X3D'yi alabilirsiniz.

Anakart olarak B850M Force bakın.
PSU olarak Raijintek Cratos bakabilirsiniz.

LF II 240 yerine Lian Li Lite Performance bakın.
SSD olarak NV3 ve P4+'ı eleyin.

Daha önceden yazamadım, site aşırı yavaş ve yüklenmiyor.

Phoenix-S almayın. İndirimde dahi olsa alınmamalı. O kart tasarımına göre aşırı pahalı. Aynı fiyata daha iyi kartlar mevcut.

7800X3D'yi alabilirsiniz.

Anakart olarak B850M Force bakın.
PSU olarak Raijintek Cratos bakabilirsiniz.

LF II 240 yerine Lian Li Lite Performance bakın.
SSD olarak NV3 ve P4+'ı eleyin.

Daha önceden yazamadım, site aşırı yavaş ve yüklenmiyor.
39bin tlye bulduğum için siparişi değerlendirdim, siz hangi kartı öneriyorsunuz? indirimde olduğu için sipariş geçmiştim ancak iptale de açığım. Anakart olarak B650m yeterli değil midir? site hariç sizleri bu konuda kısa bir süre daha rahatsız edebileceğim bir yer varsa çok sevinirim.

39bin tlye bulduğum için siparişi değerlendirdim, siz hangi kartı öneriyorsunuz? indirimde olduğu için sipariş geçmiştim ancak iptale de açığım. Anakart olarak B650m yeterli değil midir? site hariç sizleri bu konuda kısa bir süre daha rahatsız edebileceğim bir yer varsa çok sevinirim.
https://share.google/3DGIPPlt8JRAhufL8
Bu karta bakabilirsiniz. Phoenix-S'ten daha iyi bir model.
B850M Force, B650M anakartlar fiyatında, iyi bir seçenek. Forumda da sıkça önerdiğimiz bir model kendisi.

https://share.google/3DGIPPlt8JRAhufL8
Bu karta bakabilirsiniz. Phoenix-S'ten daha iyi bir model.
B850M Force, B650M anakartlar fiyatında, iyi bir seçenek. Forumda da sıkça önerdiğimiz bir model kendisi.
Tercihen Wifili anakart işlerimi kolaylaştırır, öbür seçenekte routerdan interneti harici bir router ile odama taşıyıp bilgisayara lan bağlantısı yapacağım.

Ayırca Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti EAGLE hakkında düşünceniz nedir?

Son düzenleme:
vatanda indirimle INNO3D GeForce RTX 5070 TI X3 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı modeli 40bin tlye gerilemiş. PNY fiyatına 2-3 bin fiyat farkıyla belki, alınabilecek fiyatının hakkını veren model hangisidir bilginiz var mı
İnno3d'yi alabilirsiniz, PNY'nin alternatifidir.

Fiyatını, daha doğrusu 40.000TL'yi hak eden bir model.