Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 6 Temmuz 2025
- Makaleler
- 1
Ac1200 fiyatına göre mükemmel bir performans veriyor kesinlikle öneririm. Başka bir alıcı tavsiye edersemde TpLink Archer T3U Plus öneririm gene bu fiyat skalasındaki en iyi ürünlerden.
Hangi alıcıyı kullanıyorsunuz sorması ayıp?
Winner
Üstün
Hocam TP Link'in USB bellek tipi olan.Ac1200 fiyatına göre mükemmel bir performans veriyor kesinlikle öneririm. Başka bir alıcı tavsiye edersemde TpLink Archer T3U Plus öneririm gene bu fiyat skalasındaki en iyi ürünlerden.
- Makaleler
- 1
TpLink'in o tür alıcıları fena değildir ama T3U Plus daha iyi onlardan. Ama ucuz bişey arıyorsanız Ac1200 kesinlikle öneririm.
Şunuda ekliyeyim. USB Alıcı yerine 1 tane daha PCl-e yuvanız var ise, Wi-fi kartı alıp yuvaya takıp daha iyi bir hız ve deneyim alabilirsiniz.
Son düzenleme:
Winner
Üstün
Hocam telefonda 16 Mbps veriyor. PC'de 1. Hiç memnun kalmadım şu anki kullandığımdan.TpLink'in o tür alıcıları fena değildir ama T3U Plus daha iyi onlardan. Ama ucuz bişey arıyorsanız Ac1200 kesinlikle öneririm.
Şunuda ekliyeyim. USB Alıcı yerine 1 tane daha PCl-e yuvanız var ise, Wi-fi kartı alıp yuvaya takıp daha iyi bir hız ve deneyim alabilirsiniz.
- Makaleler
- 1
Ben kullandığımda çok iyiydi performansı. Bide bizim ev sizinkinden daha büyük. Niye acaba.Hocam telefonda 16 Mbps veriyor. PC'de 1. Hiç memnun kalmadım şu anki kullandığımdan.
Winner
Üstün
Hocam benim ana bilgisayarımda kullandığım 50 Mbps veriyor. Yani hiçbir kayıp yok çünkü kullandığım internet zaten 50 Mbps. Üstelik ev daha büyük. Aynı alıcı.Ben kullandığımda çok iyiydi performansı. Bide bizim ev sizinkinden daha büyük. Niye acaba.