Bütçe
2.000-5.000 TL
Ajazz Alux 60 aldım bende 1 gün oldu geleli. Özellikle kasa konusunda genelde diğer firmalara fark atıyor ama yazılımı gerçekten berbat. Biraz baktım bu bütçede çok fazla tercih yok gibi bu fiyata Ajazz alınır. Eğer sorun yaşamak istemiyorum derseniz Pulsar Xboard MS TKL modeline bakılabilir. Wraith'te swar kodu ile aynı fiyata denk geliyor. Yazılım tarafı daha iyi. He mekanik klavyede yazılım ne kadar fark eder? Mehh yani.
Wraith marka bir şey istemiyorum başkan, başka önerin olur mu? Konuya yazmayı unutmuşum, normalde hep yazıyorum. :D

Normalde X1 V2 Ultimate önerirdim ama gördüğüm en büyük Wraith haterı falansınız 😃. Viper V3 Pro alınabilir kötü bir fare değil. Klavye olarakta üstte attığım QS87'ye bakabilirsiniz.
Normalde bir şans daha verecektim. Bugün bir iletişime geçip tekrar konuştum fakat oluru yok o firmanın ben de hiç. :D

Yaşın kaç? -Asla aşağılamak için sormuyorum, mesajımdan rahatsız olursan belirt hemen silip düzelteyim.-

Bir düşüncem var da onun için soruyorum. Yoksa 10 yaşında da olsan 100 yaşında da olsan fark etmez tabii ki.

20. Mouse ve mouse pad anlamında TR'de alternatif sunan markaları severim. Bir de favori faremi ilk onlar TR piyasasında ucuza satmaya başlamıştı.