Bütçe
2.000-5.000 TL

jackarmis 61

Başarılı
F1-2-3-4-5 ve normal 1-2-3-4-5 tuşları çok yakın olduğu için %75 almaktan vazgeçtim. %80 sanırım TKL deniliyor klavye önerisi arıyorum.

Bütçe aralığım yok. LoL oynayacağım. İçime sinen güzel bir klavye almak istiyorum anormal pahalı olmadığı sürece. Fazla sesli çalışmazsa sevinirim, bazı klavyeler daktilo gibi evdekiler uyandıracak cinsten oluyor. O tarz istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
@jackarmis, LoL icin manyetik klavye mantiksiz bence. Sonucta RT gibi ek ozellikler isinize yaramayacak. Ama yine de temsili olarak bir butce araligi belirtirseniz iyi olur.
2.000 TL de olur, 5.000 TL de olur. Min 2K, Max 5K diyelim. İçime sinen F/P bir şey olsun istiyorum. Klavyenin çok önemli olduğunu düşünmüyorum da, doğru mu düşünüyorum bilmiyorum. :D Bütçeyi mouse'a yatıracağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
2.000 TL'de olur 5.000 TL'de olur. Min 2K, Max 5K diyelim. İçime sinen F/P bir şey olsun istiyorum. Klavyenin çok önemli olduğunu düşünmüyorum da doğru mu düşünüyorum bilmiyorum. :D Bütçeyi fareye yatıracağım.

LoL oynanıcaksa klavye Mouse'tan daha önemli. Ayrıca 8K Hertz hala mouse için sorunlu stabşl kullanmanız için 2 veya 4K Hertz kullanılacak zaten. Ortalama fiyatlarda kaliteli mcu ve dongle olan bir şey bakın mouse için.

LoL oynanıcaksa klavye Mouse'tan daha önemli. Ayrıca 8K Hertz hala mouse için sorunlu stabşl kullanmanız için 2 veya 4K Hertz kullanılacak zaten. Ortalama fiyatlarda kaliteli mcu ve dongle olan bir şey bakın mouse için.
Mouse hakimiyeti bana her şey gibi geliyor. Klavye önerir misin? Sana katılıyorum, klavye de çok önemli olsa gerek. Mouse Viper V3 Pro düşünüyorum indirime girerse o sürede de başka mouse'lar bakıyorum.

Mouse hakimiyeti bana her şey gibi geliyor. Klavye önerir misin? Sana katılıyorum, klavye de çok önemli olsa gerek. Mouse Viper V3 Pro düşünüyorum indirime girerse o sürede de başka mouse'lar bakıyorum.

Normalde X1 V2 Ultimate önerirdim ama gördüğüm en büyük Wraith haterı falansınız 😃. Viper V3 Pro alınabilir kötü bir fare değil. Klavye olarakta üstte attığım QS87'ye bakabilirsiniz.

Mouse hakimiyeti bana her şey gibi geliyor. Klavye önerir misin? Sana katılıyorum, klavye de çok önemli olsa gerek. Mouse Viper V3 Pro düşünüyorum indirime girerse o sürede de başka Mouse'lar bakıyorum.

Ajazz Alux 60 aldım bende 1 gün oldu geleli. Özellikle kasa konusunda genelde diğer firmalara fark atıyor ama yazılımı gerçekten berbat. Biraz baktım bu bütçede çok fazla tercih yok gibi bu fiyata Ajazz alınır. Eğer sorun yaşamak istemiyorum derseniz Pulsar Xboard MS TKL modeline bakılabilir. Wraith'te swar kodu ile aynı fiyata denk geliyor. Yazılım tarafı daha iyi. He mekanik klavyede yazılım ne kadar fark eder? Mehh yani.