Bütçe
800.000 TL

Herolog

Başarılı
Arkadaşlar merhaba.
Aracımız 2010 model 1.5dCi 110hp 6 ileri Kangoo Multix Expression paket.
Arabanın konforu atikliği her şeyiyle memnunuz fakat kilometresi çok arttı.
Bize en az bu genişlik iç konforda ama daha geniş olması iyi olur ve maksimum 800.000 TL 'ye kadar bir araç lazım.
Ağır hasar olmayacak, önden arkadan boya değişeni olmayacak, şasede direklerde airbaglarda işlem olmayacak.
En az 2020 model, en fazla 110 bin kilometre olacak.
Sedan olarak zaten bu genişlikte araç yoktur diye düşünüyorum.
SUV olarakta bu fiyata yoktur.
Yine kamyonet cinsi olacak yani seçimler ama otomobil ruhsatlı olursa güzel olabilir.
Ben birkaç bir şey buldum. Sizinde önerilerinizi bekliyorum.

Courier sert ve küçüktür hocam. Taş gibi sağlamdır lakin. Siz iş için mi yoksa hususi mi kullanacaksınız? Bu arada bende berlingo kullanıyorum son çıkan kasa. Ticariye aşinayım dolayısıyla.

Courier sert ve küçüktür hocam. Taş gibi sağlamdır lakin. Siz iş için mi yoksa hususi mi kullanacaksınız? Bu arada bende berlingo kullanıyorum son çıkan kasa. Ticariye aşinayım dolayısıyla.
Courier aslında çokta küçük değil arka koltuklar baya geniş ama bir Kangoo değil tabiki Kangooda ön koltuklar en gerideyken bile arkada diz mesafesi kalıyor Courier o konuda baya kısıtlı. Ama yol tutuşu aşırı yüksek.
Hususi kullanım için alacağız.
Berlingo da güzel aslında 850 bine falan düşürsek bir tane.
Zaten Combo Berlingo Rifter Doblo falan hepsi aynı ya son kasaları aynı grup. O tipteki hepsi olur aslında.

Courier aslında çok da küçük değil arka koltuklar bayağı geniş ama bir Kangoo değil tabii ki Kangoo'da ön koltuklar en gerideyken bile arkada diz mesafesi kalıyor Courier o konuda bayağı kısıtlı. Ama yol tutuşu aşırı yüksek.
Hususi kullanım için alacağız.
Berlingo da güzel aslında 850 bine falan düşürsek bir tane.
Zaten combo berlingo rifter doblo falan hepsi aynı ya son kasaları aynı grup. O tipteki hepsi olur aslında.

Ford binek araba genlerini aktardığı için Courier modelinin yol tutuşu iyidir. O yüzden iyi hissettiriyor. Bir ara şirket aracı olarak kullandım, keyifliydi.

Aralarında ufak tefek farklar var sadece. O piyasada hala en çok tutulan, aynı araba olmasına rağmen rifter.

Hatta EAT8 şanzımanlı Berlingo denk getirirseniz, çok daha iyi olur.