Herolog
Başarılı
Express arka orta koltuk sonradan açıyorlar ya onda arkada 2 emniyet kemeri var ondan express bakmıyorum.Bunlar en uygunları gibi şu anlık bu bütçeye. Yeni kasa berlingo ve combo olabilir özellikle düşerse. Attığım ilanların hepsi tertemiz araçlar. Combo ve Berlingo güzel duruyor özellikle.
Rifter'lar bir tık pahalı, bütçe yükseltmesi lazım biraz. Varda ya km yüksek, ya da haşatı çıkmış uygun olanları. @Charles Smith.
Doblo da tipini sevmiyorum ama yine değerlendirebilir. Yeni kasa olsa güzel olur.
Berlingo bu attığınınz kilometresi biraz yüksekmiş.
Combo ilandan kalkmış.
Acaba en mantıklı hangisi içlerinde ona karar kılamadım işte.
Combo Rifter falan o grubun o tiptekilerin hepsini tek bir seçenek olarak düşünsek haricinde bir önceki kasa doblo veya kangoo 2020 veya dokker ya da courier kalıyor.
En mantıklı yeni kasa grubu gibi geliyor bana.
Courier piyasası aktif olmasından biraz mantıklı geliyor dediğiniz gibi.Ford binek araba genlerini aktardığı için Courier modelinin yol tutuşu iyidir. O yüzden iyi hissettiriyor. Bir ara şirket aracı olarak kullandım, keyifliydi.
Aralarında ufak tefek farklar var sadece. O piyasada hala en çok tutulan, aynı araba olmasına rağmen rifter.
Hatta EAT8 şanzımanlı Berlingo denk getirirseniz, çok daha iyi olur.