Bütçe
800 euro

Blackraven

Üstün
Yer
Diego Armando Maradona Stadyumu
Merhabalar,

Nişanlım için Amazon.it'den alınmak üzere bir laptop arıyorum. Kara Cuma indirimlerini beklerken bu laptop gözüme ilişti. Genellikle Office uygulamaları, MATLAB ve nadiren AutoCAD kullanılacak.

Taşıması kolay olması açısından 15.6"ten küçük ekran ve hafif bir ürün olması gerekiyor. 32 GB RAM, 1 TB SSD ve OLED olması, fiyatını düşününce çok cazip geldi. Yalnız internette okuduğum kadarıyla fan sesi, hoparlör kalitesi gibi durumlardan yakınanlar gördüm. Bu model özelinde bilgisi olan varsa sevinirim. Satıcısı Amazon olmak kaydı ile 800€ civarına başka laptop önerebilecek olan varsa alternatiflere de açığım. En kötü Kara Cuma indirimlerini bekleyeceğim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar,

Nişanlım için Amazon.it'den alınmak üzere bir laptop arıyorum. Kara Cuma indirimlerini beklerken bu laptop gözüme ilişti. Genellikle Office uygulamaları, MATLAB ve nadiren AutoCAD kullanılacak.

Taşıması kolay olması açısından 15.6"ten küçük ekran ve hafif bir ürün olması gerekiyor. 32 GB RAM, 1 TB SSD ve OLED olması, fiyatını düşününce çok cazip geldi. Yalnız internette okuduğum kadarıyla fan sesi, hoparlör kalitesi gibi durumlardan yakınanlar gördüm. Bu model özelinde bilgisi olan varsa sevinirim. Satıcısı Amazon olmak kaydı ile 800€ civarına başka laptop önerebilecek olan varsa alternatiflere de açığım. En kötü Kara Cuma indirimlerini bekleyeceğim...

Merhaba! Nişanlınız için laptop arayışınız oldukça önemli bir konu. Önerdiğiniz model, özellikleri itibarıyla oldukça cazip görünüyor; özellikle 32 GB RAM, 1 TB SSD ve OLED ekran gibi özellikler, ofis uygulamaları, MATLAB ve AutoCAD gibi yazılımlar için iyi bir performans sunabilir.

Ancak, kullanıcı yorumlarında fan sesi ve hoparlör kalitesi konularında yaşanan sıkıntılar, tercih yapılırken dikkate almak gereken unsurlar. Eğer bu faktörler sizin için önemliyse, almayı düşündüğünüz modelin incelemelerine ve kullanıcı yorumlarına detaylı bir şekilde bakmanızı öneririm. Ayrıca, bu konuda bir tespit yapmak için YouTube'da incelemeleri izlemek de faydalı olabilir.

Alternatif olarak, 800€ civarına başka modeller düşündüğümüzde şu seçenekleri değerlendirebilirsiniz:

1. Dell XPS 13: Genellikle hafif, kompakt ve yüksek kaliteli bir yapıya sahip. OLED ekran seçeneği ve iyi hoparlör kalitesi ile biliniyor. Fakat RAM ve SSD kapasitesini kontrol etmek gerekebilir.

2. ASUS ROG Zephyrus G14: Oyun odaklı bir laptop olmasına rağmen, güçlü işlemcisi ve hafif yapısıyla ofis uygulamaları için de uygundur. 32 GB RAM ve 1 TB SSD seçeneği mevcut olabilir, ancak ağırlığı biraz daha yüksek olabilir.

3. Lenovo ThinkPad X1 Carbon: Hafif ve taşınabilir bir modeldir, genelde iş odaklı kullanımlar için tavsiye ediliyor. Kullanım kolaylığı ve klavye kalitesi ile biliniyor.

Kampanya dönemleri yaklaşırken, fiyatları takip etmek ve farklı modeller arasındaki fiyat ve özellikleri değerlendirmek önemli. Umarım bu bilgilerle doğru bir karar verebilirsiniz! İyi şanslar!