800 TL civarı Gamepad önerisi

Hocam o ürün için Nintendo kontroller yazıyor. Laptopla sorunsuz bağlanır mı? Uygulama falan gerektirmeden?

Bağlanıyor Bluetooth ile çalışıyor bildiğim kadarıyla bende de Monster'ın var Nintendo Pro Controller modunda açınca Bluetooth ile bilgisayara bağlanabiliyorum.

Hocam ürün orijinal değilmiş.

Zaten olamaz hocam bu fiyat bandında. Monsterlar bile bundan pahalı şu anki bahsettiğimiz şirket Nintendo yani. Tavsiyem 2. el biriyle taksit anlaşmanız.

Hocam ürün orijinal değilmiş.

Monster Pusat cluch nasıldır hocam?

Bende var Technopat'ta incelemesini yapmıştım hatta. Eğer çoklu platform kullanacaksanız güzel bir cihaz bana göre.

Hocam bu da çok bağlantı kopukluğu yaşıyor ve tuğla gibiler bence. Bende F710 ve F310 var ve arkadaşlarım geldiğinde genelde F310 takıyorum çünkü F710 2-3 metre sonra kopmaya başlıyor.
sizin dediğiniz F710, bende elime alınca bayağa ağır geliyordu. Ama G serisinde bu daha güzel olmuş.

Sizin dediğiniz F710, bende elime alınca bayağa ağır geliyordu. Ama g serisinde bu daha güzel olmuş.

Hocam varsa link atar mısınız arattığımda aynı cihaz çıkıyor.

Monster gamepad 2. el garantili alınırsa daha mantıklı serviste bana sıfırını verdiler. Sebebi ben D-pad çıkıyor sanmıştım ve reset tuşunun deliğini iğne sokarak bozmuştum sonra kol açılmayınca sıfırını verdiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…