ozgunokia 2

Üstün
Makaleler
1
800 TL bütçem var hiç çıkamam şuan. Eskiden kalma Pes 2021'imi ve bazı oyunları oynamak için alacağım. Fikriniz var mı? Çakma DS4 ve F310 baktım çakma olmaması için F310 alacağım gibi.

Artarsa GP30 öneririm. F310 taş devrinden kalma bir gamepad. Çok kötü tuş basımlarına sahip.

Artarsa GP30 öneririm. F310 taş devrinden kalma bir gamepad. Çok kötü tuş basımlarına sahip.
Şu ana kadar kullandığım tüm gamepad'ler PS2 çakma gamepad'ler. Onlarda biraz idare edip gidiyordu yani. O yüzden çakma DS4 bile iyi gelecektir diye düşünüyorum. Araba oyunu anca Forza oynarım öyle aşırı online vs. sevdalısı değilim. Son 3 yıldır Gamepad kullanmıyorum tekrar bir PES falan oynayayım dedim yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu ana kadar kullandığım tüm Gamepad'ler PS2 çakma Gamepad'ler. Onlarda biraz idare edip gidiyordu yani. O yüzden çakma DS4 bile iyi gelecektir diye düşünüyorum. Araba oyunu anca Forza oynarım öyle aşırı online vs. sevdalısı değilim.

Çakma DS4 uzun ömürlü olmayacaktır.
GP30 Bloody'nin Bloody de bilindik bir markadır üzmez garantisi de var. İdarelik almak isterseniz replika DS4 alabilirsiniz.

İdarelik olarak replika DS4 mü yoksa F310 mu önerirsiniz? Bu bütçeye çok Gamepad yok biliyorum.

F310 direk önermiyorum. Onun yerine uzun vadeli GP30 öneriyorum. F310 cidden çok kötü. Kablosuz olsun bataryası çok önemli değil dersen DS4 al illaki bir yerden sonra değiştir beni diyecektir GP30'a göre.

F310 direk önermiyorum. Onun yerine uzun vadeli GP30 öneriyorum. F310 cidden çok kötü. Kablosuz olsun bataryası çok önemli değil dersen DS4 al illaki bir yerden sonra değiştir beni diyecektir GP30'a göre.
Cazip gelen şey takınca direkt olarak F310'u bilgisayarın algılaması. Çakmalarda bu sorunlar var diye biliyorum.

Cazip gelen şey takınca direkt olarak F310'u bilgisayarın algılaması. Çakmalarda bu sorunlar var diye biliyorum.

Çakmalarda bu sorun var/yok değişiyor Steam gibi yerlerden oynayacaksan DualShock olarak algılar problem çıkarmaz zaten anakartın BIOS'una onu yazarlar DualShock olarak görür.