Bütçe
800 TL

EmirhanRadicus 5

Üstün
Makaleler
1
2. el güç kaynağı alacağım. Bu modeller arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım?

Ryzen 5 2600X
RTX 2060 Super
16 GB RAM
M.2 SSD

FSP HYPER PRO 550W | CORSAIR VS600 GRAY LABEL | RAMPAGE RMP600 | HIGH POWER ECO 600W | XIGMATEK VECTOR S 750W (cw veya fan sesi var)

FSP ve Xigmatek bana aralarından en makulü gibi geldi. VS600 serisinin ismini pek iyi duymadım ama yine de bilindik marka olduğu için seçenekler arasında.
Rampage'i ekleme sebebim ise tamamen daha yeni bir cihaz olması :D (En azından çıkış yılı olarak; içindeki bileşenler kaç yıllık, bilemiyorum.)

Xigmatek harici diğer PSU'ların sorunsuz çalıştığı söylendi. Xigmatek'te ise coil whine ya da fan sesi var mış.

NOT: Bu sistem tamamen bir proje sistemi olduğu için ileride hiçbir parçasını yükseltmeyi planlamıyorum. Bozulana kadar bu parçalarla kullanacağım.

@Oreki @Andar Han @20424

Son düzenleyen: Moderatör:
Gri etiketli VS600 2. jenerasyon sorunsuzdur, FSP Hyper Pro da guzeldir. Ucuz olan hangisiyle alin gecin. Rampage almayin.

Gri etiketli VS600 2. jenerasyon sorunsuzdur, FSP Hyper Pro da guzeldir. Ucuz olan hangisiyle alin gecin. Rampage almayin.
Hyper Pro, VS600’den daha ucuz ama aklım Xigmatek Vector S’e kayıyor hocam (yarı modüler olmasından dolayı). Sizce alınır mı? Zaten CW sesini duyacağımı sanmıyorum.