Detaylar
Kim cevapladı?Biriktir ilerde işini görür.Akrabalardan 800 TL topladım, sizce bu paraya ne yapabilirim? Tamamen keyfi harcamak istiyorum bir şeye ihtiyacım yok.
- Makaleler
- 5
Telefon kabı vs. alabilirsin ihtiyacın varsa. Arkadaşlarına yemek ısmarlayabilirsin.
Belki karşı gelen olacaktır bu söylemek istediğim şeyleri kimin ne olduğunu bilemiyoruz çünkü. Şahsen bir ihtiyacınız yoksa dışarıdaki yaşlı insanlara ihtiyacı olanı görürsen verebilirsin, sokak hayvanlarına ufak tefek harcama yapabilirsiniz en kötü parktaki küçük çocukları sevindirebilirsin çikolata, şeker, alıp hepsini harcamayın zaten canınız bir şey çeker onu alırsınız.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 1
Yemek yenir. Adana olur burger olur yapıştır geç.
nisaa
Üstün
- Makaleler
- 3
Benim çok sevdiğim ve kendi kişiliğimi yansıttığını düşündüğüm bir giyim tarzı var, hemen gider aksesuarlar, tshirtler, zincir, bileklik gibi dış görünüş için ufak tefek bir şeyler alırdım. Bir tshirt, bir kolyeye para bitiyor zaten maalesef ki.
Sevdiğin hobi olarak yaptığın bir şey varsa onları alabilirsin nostalji olur, örneğin eski müzisyenlerin albümlerini, şarkılarını vs. alabilirsin, gitar ile falan uğraşıyorsan aksesuarlarına bakabilirsin, geçenlerde akustik gitarı elektroya çeviren bir alet görmüştüm amfi yada ses kartına bağlanıyordu gayet güzeldi onu alıp denemek isterdim şahsen. Kısaca sevdiğin şeyleri alabilirsin.
Sevdiğin hobi olarak yaptığın bir şey varsa onları alabilirsin nostalji olur, örneğin eski müzisyenlerin albümlerini, şarkılarını vs. alabilirsin, gitar ile falan uğraşıyorsan aksesuarlarına bakabilirsin, geçenlerde akustik gitarı elektroya çeviren bir alet görmüştüm amfi yada ses kartına bağlanıyordu gayet güzeldi onu alıp denemek isterdim şahsen. Kısaca sevdiğin şeyleri alabilirsin.
Koneko Toujou
Üstün
Akrabalardan 800 TL topladım, sizce bu paraya ne yapabilirim? Tamamen keyfi harcamak istiyorum bir şeye ihtiyacım yok.
2 kırmızı bremen, bir tane adalin cin kalanla da puro al. 10/10 setup.