Detaylar
Kim cevapladı?
Wraith Studio Jungle Maze Deskmat
Jungle Maze özel tasarım deskmat Boyutlar: 900x400x4 mm Ağırlık: 400 gram Yüzey: Su geçirmez özellikte soft polyester kumaş Taban: Doğal kauçuk kaydırmaz taban
wraith.studio
Bunu öneririm.
Bütçenizin yarısı fiyatlardalar ama bu markanın mousepadlerini öneririm. Baskıları kaliteli, yüzey kaplaması gayet iyi kayıyor ve altındaki kaydırmaz taban da masayı sımsıkı tutuyor.
dixtuel
Uzman
Bütçenizin yarısı fiyatlardalar ama bu markanın mousepadlerini öneririm. Baskıları kaliteli, yüzey kaplaması gayet iyi kayıyor ve altındaki kaydırmaz taban da masayı sımsıkı tutuyor.
Hocam bana direkt masama uyacağını düşündüğünüz bir öneri yapma şansınız var mı acaba?
Hocam bana direkt masama uyacağını düşündüğünüz bir öneri yapma şansınız var mı acaba?
Masanızda genel olarak beyaz ve mavi renkler görüyorum ve masanız da ekipmanlarınız da küçük, bu yüzden bence bu güzel olur.
70x30 küçük gelir derseniz de 90x40 olanı da var ama masanız küçük olduğundan bence abartı durur.
İlki daha güzel duruyor gibi
White map modeli bende var bilek kısmı sararıyor bir yerden sonra. Onu alma.
dixtuel
Uzman
White map modeli bende var bilek kısmı sararıyor bir yerden sonra. Onu alma.
White map dediğiniz üsttekiyse evet bende de siyahı var bunda bile sararma belli oluyor. 2. yi alacağım o zaman.