800 TL'ye gamepad önerisi

Bütçe
800 TL
Bence aktif kullanmiyorsun cihazlari, fena dandikler haberin olsun. Ben eskittim bir tane agzi yuzu darmadagin oldu bu kadar hizli eskiyen ve dayaniksiz bir gamepad kullanmadim daha.

Bence aktif kullanmiyorsun cihazlari, fena dandikler haberin olsun. Ben eskittim bir tane agzi yuzu darmadagin oldu bu kadar hizli eskiyen ve dayaniksiz bir gamepad kullanmadim daha.
Son derece aktif kullanıyorum. Temiz ve dikkatli kullanıyorum. Her gün oyun oynarım işlerim sebebiyle yoğun olduğum kısa dönemler haricinde. Binlerce saati bu gamepad ile devirmişimdir.

Hocam sadece belli oyunları oynayacağım bir cihaz için 1K bayılmak bana çok da mantıklı gelmiyor. Daha uyguna kablolu bir şey yok mu?

Yani. Bütçeniz ortada zaten. 800 TL'ye potansiyometre kullanan bir model alıp sorunlarıyla uğraşmak yerine üstüne 200 TL daha koyup Hall Effect bir model alma taraftarıyım.

Yani. Bütçeniz ortada zaten. 800 TL'ye potansiyometre kullanan bir model alıp sorunlarıyla uğraşmak yerine üstüne 200 TL daha koyup Hall Effect bir model alma taraftarıyım.
GPW70 Hall Effect mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…