Bütçe
800 TL
Son düzenleme:
360 kolu önermem. Potansiyometre stick kullandığı için stick drift ve deadzone olasılığı çok artıyor. İkince elden 1000-1100 TL arasında güzel bir Hall Effect gamepad bulabilirsiniz. Sıfır isterseniz minimum GPW70 öneririm.

Hocam sadece belli oyunları oynayacağım bir cihaz için 1K bayılmak bana çok da mantıklı gelmiyor. Daha uyguna kablolu bir şey yok mu?

Valla bu bütçede seçenek az. Ne kadar eski model olsa da ve tetik tuşları biraz sert olsa da tank gibi ve bozulmayan bir model olduğu için F310 tavsiye edeceğim. Bütçenin “maksimum” 800 TL olduğunu gözetmekte fayda var.

tank gibi ve bozulmayan bir model olduğu için F310 tavsiye edeceğim.
Baya kronik arizasi bol, bumperlari dayaniksiz, potansiyometreli, triggerlari dayaniksiz malesef ki ariza cikarmaya cok cok musait bir alet. Bu butcede sifir onermenizi anlyorum ama dediginiz gibi bir urun asla degil. Ikinci el hic dusunulmuyorsa be butce hic cikmiyorsa belki alinabilir ama agiz tadi vermeyecegini dusunuyorum.

Baya kronik arizasi bol, bumperlari dayaniksiz, potansiyometreli, triggerlari dayaniksiz malesef ki ariza cikarmaya cok cok musait bir alet. Bu butcede sifir onermenizi anlyorum ama dediginiz gibi bir urun asla degil. Ikinci el hic dusunulmuyorsa be butce hic cikmiyorsa belki alinabilir ama agiz tadi vermeyecegini dusunuyorum.
Bozulursa yenisini alacağım diye diye 8 yıldır hala F710 kullanıyorum bir gün teklemedi. Ondan önce de F310 kullanıyordum kablosuza geçeceğim diye bıraktım yoksa o da götürüyordu beni hala. Ben bu cihazları böyle deneyimledim. Çok da problem yazanı görmedim bu gamepadler hakkında. Ergonomisi kötü tuşları sert desen anlarım da sorunlu modeller değiller. Hala piyasada olmaları da bunun kanıtı. 2013 cihazı bunlar.