Bütçe
800 TL

Wuxios

Çalışkan
Oyun oynuyorum, müzik dinliyorum, film izliyorum, video izliyorum vs. Oyun kısmında amacım iddialı bir şey değil sağ sol rahat duyayım o bana yeter. Zaten genelde hikayeli oyunlar oynuyorum, fps oyunlarında da yanlış ses vermesin yeter. Yani uzun lafın kısası amacım profesyonellikten yana değil. Bir de uzun kullanımda baş ağrıtmasın. Çok anlamıyorum ama bazı kullandığım kulaklıklarda keskin bir ses oluyor örneğin silah sıkma sesinde falan öyle olmasın.

Oyun oynuyorum, müzik dinliyorum, film izliyorum, video izliyorum vs. oyun kısmında amacım iddialı bir şey değil sağ sol rahat duyayım o bana yeter. Zaten genelde hikayeli oyunlar oynuyorum, FPS oyunlarında da yanlış ses vermesin yeter. Yani uzun lafın kısası amacım profesyonellikten yana değil. Bir de uzun kullanımda baş ağrıtmasın. Çok anlamıyorum ama bazı kullandığım kulaklıklarda keskin bir ses oluyor örneğin silah sıkma sesinde falan öyle olmasın.

EarPods bakabilirsin hocam. IEM olarak ariyorsan da KZ dawn var bu butcede bildigim kadariyla.

Çok anlamıyorum ama bazı kullandığım kulaklıklarda keskin bir ses oluyor örneğin silah sıkma sesinde falan öyle olmasın.
KZ Dawn öneririm. Fakat bu dediğin kısımda ses seviyesi yüksek olursa o keskin ses geliyor.
Kupon denk getirirsen daha iyi olur.

Son düzenleme:
KZ Dawn öneririm. Fakat bu dediğin kısımda ses seviyesi yüksek olursa o keskin ses geliyor.
Kupon denk getirirsen daha iyi olur.

Üstteki arkadaşın dediği tariflerime uyuyor mu? Bir de hocam kusura bakmayın hiç kulaklık bilgim yokta EarPods ne, KZ Dawn ne?

Üstteki arkadaşın dediği tariflerime uyuyor mu? Bir de hocam kusura bakmayın hiç kulaklık bilgim yokta EarPods ne, KZ Dawn ne?
EarPods Apple'in klasiklesmis kulakligi. KZ Dawn ise bir In-Ear Monitor kulaklik. İkisi de iyi secim. Fakat oyun icin KZ Dawn daha basarili.