Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 800 TL
Daha önce kullandınız mı hocam nasıldır bilginiz var mı?
Fiyatının ürünü. Ben de var fakat masamda yer kapladığı için kullanmıyorum.Daha önce kullandınız mı hocam nasıldır bilginiz var mı?
Fiyatının ürünü. Ben de var fakat masamda yer kapladığı için kullanmıyorum.
Askı olarak bir öneriniz var mı? pedlere zarar vermemesi için ne tür kalitede seçmeliyim.
KingDeViL
Uzman
- Makaleler
- 1
Ben şu masaya takılandan kullanıyorum. Shein'den 2 tane almıştım. Bendekinde konsol kollarını asma yerleri yok sadece. Model olarak aynısı. Kalitesi güzel.
Şu da 1 tane kalmış fiyat uygun.
Microcase 2in1 Kulaklık ve Oyun Kolları İçin Masaya Monte Düzenleyici Tutucu - AL5049 : Amazon.com.tr: Elektronik
Microcase 2in1 Kulaklık ve Oyun Kolları İçin Masaya Monte Düzenleyici Tutucu - AL5049 : Amazon.com.tr: Elektronik
www.amazon.com.tr
EURPMASK Choose the color of europe PC Oyun Kulaklığı Kulaklık Kanca Tutucu Askı Montajı, Ayarlanabilir ve Dönen Kol Kelepçeli Kulaklık Standı, Masa Altı Tasarımı, Evrensel Uyum, Dahili Kablo Klipsi O : Amazon.com.tr: Elektronik
EURPMASK Choose the color of europe PC Oyun Kulaklığı Kulaklık Kanca Tutucu Askı Montajı, Ayarlanabilir ve Dönen Kol Kelepçeli Kulaklık Standı, Masa Altı Tasarımı, Evrensel Uyum, Dahili Kablo Klipsi O : Amazon.com.tr: Elektronik
www.amazon.com.tr
Coverzone Masaüstü Oyuncu Kulaklık RGB Standı ZR715 : Amazon.com.tr: Elektronik
www.amazon.com.tr
Ben şu masaya takılandan kullanıyorum. Shein'den 2 tane almıştım. Bendekinde konsol kollarını asma yerleri yok sadece. Model olarak aynısı. Kalitesi güzel.
Microcase 2in1 Kulaklık ve Oyun Kolları İçin Masaya Monte Düzenleyici Tutucu - AL5049 : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
EURPMASK Choose the color of europe PC Oyun Kulaklığı Kulaklık Kanca Tutucu Askı Montajı, Ayarlanabilir ve Dönen Kol Kelepçeli Kulaklık Standı, Masa Altı Tasarımı, Evrensel Uyum, Dahili Kablo Klipsi O : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Coverzone Masaüstü Oyuncu Kulaklık RGB Standı ZR715 : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
360TL olanı mı kullanıyorsunuz? Masaya sıkma şeklinde takılıyor sanırım benim için önemli olan ped kısmını zamanla nem yapıp soyulmasına sebep oluyor mu metal mi plastik mi bu?
KingDeViL
Uzman
- Makaleler
- 1
360 olanı kullanıyorum. Pad kısmı ile alakası yok ki masanın altında kalıyor kulaklık. Kafa bandından asıyorsun. Kulak padleri ile alakası olmayan bir ürün. Plastik ama kalitesi güzel.360TL olanı mı kullanıyorsunuz? Masaya sıkma şeklinde takılıyor sanırım benim için önemli olan ped kısmını zamanla nem yapıp soyulmasına sebep oluyor mu metal mi plastik mi bu?
360 olanı kullanıyorum. Pad kısmı ile alakası yok ki masanın altında kalıyor kulaklık. Kafa bandından asıyorsun. Kulak padleri ile alakası olmayan bir ürün. Plastik ama kalitesi güzel.
sanırım kulaklık asma kısmında sünger var.
KingDeViL
Uzman
- Makaleler
- 1
Seninkisi biraz abartıya kaçıyor. İstersen kutusuyla vitrine koy hiç çıkartma.
Yeni konular
-
-
-
Xiaomi Note 11S şarj boardu nereden temin edilebilir?
- DeadlyMania7
-
Ev ve Yaşam Kiwi elektrikli cezve Türk kahvesi makinesi 399 TL
- Fırsat Ekibi
-
-
-
-