Bütçe
800 TL
100TL kupon geliyor bu aralar. O soğutucuyu 700TL ye alabilirsin. Yani daha iyi soğutucular denk getirilebilir belki ama almak istiyorsan tercih edilebilir.
Bu soğutucunun benzeri hattı bence aynısı Dark Freezer X123 569TL ye satılıyor. Gün içinde 100TL kupon ile alınabilirse yanına bir ürün eklenip 500TL ye alınabilir.

Geçen hafta şu soğutucu 500TL den satılıyordu. Tekrar inse çok iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
100TL kupon geliyor bu aralar. O soğutucuyu 700TL ye alabilirsin. Yani daha iyi soğutucular denk getirilebilir belki ama almak istiyorsan tercih edilebilir.

Bu soğutucunun benzeri hattı bence aynısı Dark Freezer X123 569TL ye satılıyor. Gün içinde 100TL kupon ile alınabilirse yanına bir ürün eklenip 500TL ye alınabilir.

Geçen hafta şu soğutucu 500TL den satılıyordu. Tekrar inse çok iyi olur.
F2005 cok iyi gercekten. O fiyata yakalasaydim hic dusunmeden alirdim. AM5 adaptoru yok galiba. Sadece Intel icin mi bu model?

100TL kupon geliyor bu aralar. O soğutucuyu 700TL'ye alabilirsin. Yani daha iyi soğutucular denk getirilebilir belki ama almak istiyorsan tercih edilebilir.

Bu soğutucunun benzeri hattı bence aynısı Dark Freezer X123 569TL'ye satılıyor. Gün içinde 100TL kupon ile alınabilirse yanına bir ürün eklenip 500TL'ye alınabilir.

Geçen hafta şu soğutucu 500TL'den satılıyordu. Tekrar inse çok iyi olur.

Hocam attığınız soğutucu Intel soketli.

80 TL'de kupon var 515`e geliyor. 300 TL neredeyse cebinizde kalır.

Dark Cooler X127 önerecektim aslında ve de sizinde aklınızda var mış ama benzer sonuçlar veriyor iki soğutucu da zaten. Eğer daha iyi bir işlemciye geçerseniz ikiside yetmez zaten Phantom Spirit 120 SE falan alırsınız şimdilik onu alın geçin 300 TL cebinizde kalsın.[/URL]

Son düzenleyen: Moderatör:
Dark Freezer X123 alabilirsin 60-65 arasında tutuyor genelde 70i geçtiğini görmedim daha. Bu fiyatlarda önerilen çoğu soğutucu benzer performans verir.