Arkadaşlar 8000 liraya yurt dışı bir iPhone 11 buldum. Pili 86 ve kırık çıkık değişen yok. Bu bahsettiğim telefon telefoncuda. Telefoncudan almanın ne gibi riskleri var? Toplama cihaz olma ihtimali var mı? Toplama ise ne sıkıntı oluşabilir?

Neden?

Annenize böyle ömrü kısa cihaz vermeyin. Onun yerine A16 alın (8 GB RAM'li halini tavsiye ederim) 5 senelik cihaz almayın.
Pubg 40 fps jiroskopu dahi olmayan 1080p 30fps cihaz önermeniz biraz absürt kaçmadı mı? Önce ben kullanacağım, yeni telefon alırsam anneme vereceğim dedim. 5 senelik ama gayet güzel bir telefon bence. 8000 liraya çok çok daha iyi modeller var falan diyen varsa diye açtım bu konuyu.

PUBG 40 FPS jiroskopu dahi olmayan 1080p 30FPS cihaz önermeniz biraz absürt kaçmadı mı? Önce ben kullanacağım, yeni telefon alırsam anneme vereceğim dedim. 5 senelik ama gayet güzel bir telefon bence. 8000 liraya çok çok daha iyi modeller var falan diyen varsa diye açtım bu konuyu.

Yanlış anlamısım, bu kadar sinirlenmenize gerek yok.
Annenize alacağınızı düşündüm. Eğer PUBG oyuncusuysanız, en baştan iPhone 11 almayın. 2 el tertemiz Android telefon bulunur. Mesela.
Mi 11 Ultra POCO X6 Pro vs. bunun gibi oyuncu telefonları eğer sarı sitede gezerseniz görürsünüz.