84,5 TYT ve 64 AYT netiyle Tıp gelir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emirhan Abalı
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 107
  • Etiketler Etiketler
    gelir
TYT netim 84,5 ile 88,25 aralığında.
------------------------------------------------------------
Türkçe netimin bulunduğu aralık 28,75 ile 32,5 aralığında.

TYT Sosyal netim→ 15

TYT Matematik netim→ 22

TYT Fen netim→ 18,75
-------------------------------------------------------------

AYT netim→ 64
-------------------------------
AYT Matematik netim → 30

AYT Fizik netim→ 12,75

AYT Kimya netim → 12

AYT Biyoloji netim → 9,25
-----------------------------------

OBP→99, 79320

Öncelikle Tıp gelir mi ve eğer gelirse devletin tıbbı olur mu? Biraz zor gözüküyor da devletin tıbbı olmasa bile Tam burslu tıp veya %50 burslu Tıp gelir mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim abilerim, ablalarım iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
AYT/OBP iyi de TYT çok şüpheli, hatta fazla şüpheli. Özellikle matematik sıkıntı. TYT'nin katsayısı genel olarak bu seviyelerde kalırsa 20K civarına atar gibime geliyor.

Kanka yanlış anlama da hasta bile olamazsın.

Haklısınız Normalde TYT'm çok daha yüksek, maalesef sınav anı ve problemlere fazla zaman harcadım ki sınavın en fazla zaman alan yeri problemlermiş. Bu sene TYT Matematikte keşke direkt Geometri'ye geçseydim.

Bu arada TYT Türkçe çok yüksek ihtimalle 30 net, buraya aralığı yazdım.

Kanka yanlış anlama da hasta bile olamazsın.
Diş Hekimliği, Eczacılık gibi bölümler rahatlıkla gelir bu netlere. Diş Hekimliği hadi yine biraz sorgulatır. "Hasta bile olamazsın" demek nasıl bir yaklaşımdır? Aklım bile almıyor gerçekten.

Elinden gelenin en iyisini yapmışsındır, önüne bakacaksın artık. Ne gelirse gelsin başarılar şimdiden.

Çok teşekkür ederim, beni rahatlattın içim içimi yiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…