Bütçe
87.000 TL

22723

Uzman
GameGaraj R9t almayı düşünüyordum, RTX 5070 Ti ama fiyatı 93 bin liraya yükseldi, inmiyor. Onu almayı kafaya koymuştum. Onun yerine ne bakabilirim? Monster var, Tulpar T6 v3.7.5 ama Monster kalitesini bilmiyorum, kafa karıştırıcı. Bir de Vector 16 MSI var.

RAM'leri 16 GB. Ekranları nasıl bilmiyorum. Ne tavsiye edersiniz kasım indirimi falan mı bekleyeyim 20 gün daha?

Son düzenleme:
Monster'ı eskiden çok savunurdum da o kadar çok sıkıntı yaşayan kişiyi gördükten sonra artık önermiyorum. İlgili, alaka ve servis noktasında bilindik firmalardan çok daha iyilerdi. Fakat malzeme kalitesi ve uzun ömürlülük noktasında sınıfta kaldılar. GameGaraj ile ilgili daha kötü bir dönüş almadık. En F/P ürünler şu anda o markadan çıkıyor ve servisle ilgili de olumlu dönüşler var. Ben olsam GameGaraj alırdım.

Monster'ı eskiden çok savunurdum da o kadar çok sıkıntı yaşayan kişiyi gördükten sonra artık önermiyorum. İlgili, alaka ve servis noktasında bilindik firmalardan çok daha iyilerdi. Fakat malzeme kalitesi ve uzun ömürlülük noktasında sınıfta kaldılar. GameGaraj ile ilgili daha kötü bir dönüş almadık. En F/P ürünler şu anda o markadan çıkıyor ve servisle ilgili de olumlu dönüşler var. Ben olsam GameGaraj alırdım.
O zaman indirim bekleyeceğim. Fiyatları aşırı hızlı değişiyor geçen gün tam 83.500 tl ye yakaladım alıyorum ödedim sayfa gitti. Fiyatı değişmiş. Gün içinde 87ye geri iniyor. Sordum niye böyle diye ; Anlık kur ve enflasyon sebebi ile değişmekte dediler.

Hocam Ankara'da ikamet etmekteyim. Ama ilanda global cihazdır yazmış. Fiyatına bir nebze uygun tutmuş ki sanırım alıcı olsun. Bir de sıfır ürün almaktan yanayım. Teşekkür ederim.