Bütçe
85.000 TL
@ChapoCups, hocam kimse size almayın demedi, sistemin çoğu bileşeni fiyatına göre iyi, PSU ve anakart basit kalıyor. PSU olarak HP Element Revo veya bütçe çıkıyorsa HP Performance FS alınabilir. Anakart olarak ise En kötü B650M-R, bütçe çıkıyorsa B850M Force alınabilir.

@ChapoCups, hocam kimse size almayın demedi, sistemin çoğu bileşeni fiyatına göre iyi, PSU ve anakart basit kalıyor. PSU olarak HP element Revo veya bütçe çıkıyorsa HP performance FS alınabilir. Anakart olarak ise en kötü B650M-R, bütçe çıkıyorsa B850M Force alınabilir.

Bu nasıl peki?

WhatsApp Image 2026-02-04 at 20.03.17.webp

Son düzenleyen: Moderatör:

Anakart B650M-R, RAM Kingston, SSD Exceria Pro, Kasa Cougar, Ekran kartı 9070 XT seçilince 69.580 liraya geliyor.

7500F nasıl bilmiyorum ya, iyi mi? RAM'leri 32 yaptım, 9070 XT yaptım ve 78 bine geldi. 16 RAM almak istemiyorum ben sürekli sistem yükseltme edemem çünkü.

Sürekli sistem yükseltmeyeceksin zaten. 16 GB RAM 1-2 yıl daha yeter 2K oyunculuk için. RAM krizi bitince bir tane daha 16 alırsın 32 yaparsın yeter. Anakart ondan daha önemli şu an.

Sürekli sistem yükseltmeyeceksin zaten. 16 GB RAM 1-2 yıl daha yeter 2K oyunculuk için. RAM krizi bitince bir tane daha 16 alırsın 32 yaparsın yeter. Anakart ondan daha önemli şu an.

AMD ekran kartı yerine NVIDIA alsam peki, yani teknoloji ve DLSS için daha çok istiyorum. Aktif AMD kart kullanıcısıyım NVIDIA da kullanmak istiyorum. Bunun dışında işlemci için çoğu kişi 7800X3D al uzun süre kullanırsın bu işlemciyi diyorlar.

Vento VG4202FL Rainbow kasayı bu yapsam akvaryum nasıl olur?

Vento VG4202FL Rainbow kasayı bu yapsam akvaryum tipi daha iyi olmaz mı?

7500F e baktımda 2K da gayet yeterli gibi duruyor 7800X3D e geçmeyecegim bahsettiğin hava soğutucu da iyi gibi 7500F i gayet soğutuyor 7500F+5070 veya 9070XT kombosu ile alacağım sistemi hem daha da az ödemiş olurum fiyat olarak.

RAM'leri 2x8 yapınca 73 oluyor anakartıda MSI Pro B650müp yapsak daha iyi değil mi 4 tane RAM slotu olsun diye böyle 74'e geldi.

Son düzenleme: