Bütçe
650-850

Dokei

Uzman
Forumlarda bir arkadaş çok övdü diye Baseus MA10 aldım 816 TL'ye, sizce iptal edip başka bir şey mi almalıyım? Aklımda P20'i var ara sıra 700'e düşüyor. Beklentiler: Sağlam olsun(sorun çıkarmasın), gecikmesi çok olmasın, boştayken dip ses gelmesin yeter diğer özelliler çok önemli değil. Başka öneriniz varsa sevinirim.

Hocam bayağı güzel duruyor, Amazon'dan almıştım Baseus'u iptal etsem anında para yatar mı karta yatmazsa denerim Baseus'u?

Hocam çok anlamıyorum kulaklıktan o yüzden soruyorum, sizin öyle bayağı sevdiğiniz bir model varsa onu almak bana daha çok uyar.(deneyimlediğiniz falan)
Bu butcede ANC'si saglam olan bi Baseus var bir de QCY. Ikiside yeni model. Onlardan birini almaniz iyi olur. Ben bu butce icerisinde QCY T13 ANC modeline sahibim. Fena degil kalitesi ama onermem. Fiyati kazik su an.

Bu butcede ANC'si saglam olan bir Baseus var bir de QCY. İkisi de yeni model. Onlardan birini almaniz iyi olur. Ben bu bütçe icerisinde QCY T13 ANC modeline sahibim. Fena degil kalitesi ama onermem. Fiyati kazik su an.

Tamam hocam çok teşekkürler, ben denerim Baseus'u sonra beğenmezsem konuyu güncellerim sizin attığınızın fiyatı artmamışsa onu denerim. Bir de Amazon kulaklığı aldım diye 125 TL kupon verecek onu eklemeyi unutmuşum.

Hocam şimdi baktım Hepsiburada'da 100 TL'lik indirim var mış başka model varsa bakabilirim(kusura bakmayın rahatsız ediyorum biraz)

Son düzenleme:
Tamam hocam çok teşekkürler, ben denerim Baseus'u sonra beğenmezsem konuyu güncellerim sizin attığınızın fiyatı artmamışsa onu denerim. Bir de Amazon kulaklığı aldım diye 125 TL kupon verecek onu eklemeyi unutmuşum.

Hocam şimdi baktım Hepsiburada'da 100 TL'lik indirim var mış başka model varsa bakabilirim(kusura bakmayın rahatsız ediyorum biraz)
Sorun degil rahatsiz etmiyorsunuz. QCY T31 modeli iyidir.