Bütçe
8500 TL
Merhaba. Bütçem 8500 TL ve üstüne çıkamam. Monitörün kesinlikle 2K olması lazım.
FPS oyunları oynamayacağım, günlük kullanım için olacak. Bu sebeple ghosting ve Hz değerlerinden çok görüntü kalitesi lazım.

@BerkayZ87 hocam çok bilgili birisiniz sanıyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ben yazamadan cevap verdiniz hocam bu ne hız. :hehehe:

R27QE veya Q27G4XF öneririm. Bu bütçede çok seçenek yok zaten.

Bütçe aşabilseydin 275CQRF-QD önerirdim. İçerik tüketimi için daha iyi, VA olmasından ötürü.
Hocam şu nasıl?
G5 serisi ghosting sorunu var biliyorum ama dediğim gibi FPS oyunları oynamayacağım çok etkilemez beni sanıyorum.

Son düzenleme:
@Boşlukta Düşünen Adam, G55T serisi Odyssey G5'ler hem gecikme suresi olarak yuksek hem de black smearing sorunu fazlaca hissediliyor. Black smearing problemi de goruntu kalitesine ciddi etki eden bir problem. Bunun disinda G55T'nin renk gamutu da dusuk oldugu icin doygun renkler uretemiyor.

@Boşlukta Düşünen Adam, G55T serisi Odyssey G5'ler hem gecikme suresi olarak yuksek hem de black smearing sorunu fazlaca hissediliyor. Black smearing problemi de goruntu kalitesine ciddi etki eden bir problem. Bunun disinda G55T'nin renk gamutu da dusuk oldugu icin doygun renkler uretemiyor.
Hocam önerebileceğiniz başka modeller de var mı?

@BerkayZ87
Bu nasıldır acaba?

Son düzenleme: