Bu kadar çıkmışken attığınız kasa alınmaz. İçinde boğulur sistem. RAM desen 7800X3D ile 7200MHz RAM takarsan sistemin boot etmeme ihtimali yüksek. Bir de montajını testini kim yapacak?
Kasa konusuna katılmıyorum. Mesh bir kasa soğutması da gayet iyidir. Zamanında çok önermişimdir. RAM konusunu bilemeyeceğim ilk defa duydum. Ama zaten arkadaşın gaminggen.tr'den alması gerekiyormuş. Bu iş yattı yani
Çok çekirdekli çağda, DDR5’in benzeri görülmemiş işlem hızı, üst düzey CPU’nuzun verileri kolaylıkla hızlı bir şekilde almasını sağlar. İster oyun oynayın, ister içerik oluşturun, 100 sekme açın veya…
AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz 96MB AM5 TRAY İşlemci (Grafik Kart VAR, Fan YOK) ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm AMD İşlemciler ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
Palit GeForce RTX 4080 Super JetStream OC 16GB GDDR6X 256 DLSS 3 Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Pek mantıklı tercihler olmamış. 7200MHz CL34 ikilisiyle stabilite sorunları yaşaması muhtemel. LE720'de illa 360 alacaksa saçma bir tercih. Kasa hakkında pek fikrim yok ancak bu sisteme de bu kasayı almazdım.
VULCAN-4080SUPER Powered by GALAX temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4080 SUPER ekran kartı ile oluşturulmuştur.
www.gaming.gen.tr
Anakartı gerçekten gereksiz iyi oldu. Soğutucu seçenekleri de kısıtlı maalesef. Peerless fazlasıyla yeterli olacaktır onu da belirteyim ama illa sıvı derseniz o zaman iş değişir.
Anakartı gerçekten gereksiz iyi oldu. Soğutucu seçenekleri de kısıtlı maalesef. Peerless fazlasıyla yeterli olacaktır onu da belirteyim ama illa sıvı derseniz o zaman iş değişir.
Hava soğutma yetecektir zaten o işlemciye dediğiniz gibi tercih edilebilir. Ama çoğunluk sıvı soğutma tercih ettiği için (en azından ben öyle gördüm) sıvı soğutma koydum. Anakarta gelince Wİ-Fİ istediği için iyi koydum. Bir de ben anakartı çok önemserim. Sonuçta tüm bileşenleri üstüne takıyoruz.
Sebebini sormamda sakınca var mıdır? En ucuz 360'lıklardan biriydi ve benim bildiğim DeepCool iyi bir marka. Ha bu modeli sorunluysa şimdi öğrenmiş olacağım.
Hava soğutma yetecektir zaten o işlemciye dediğiniz gibi tercih edilebilir. Ama çoğunluk sıvı soğutma tercih ettiği için (en azından ben öyle gördüm) sıvı soğutma koydum. Anakarta gelince Wİ-Fİ istediği için iyi koydum. Bir de ben anakartı çok önemserim. Sonuçta tüm bileşenleri üstüne takıyoruz.
Sebebini sormamda sakınca var mıdır? En ucuz 360'lıklardan biriydi ve benim bildiğim DeepCool iyi bir marka. Ha bu modeli sorunluysa şimdi öğrenmiş olacağım.
Kendi sistemim için dedim hocam o anakart gereksiz işini.
Giriş seviye bir model. İleride sorun yaratabilmesi daha olası. Ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı. En azından az farkla LT720 tercih edilmeli.
Kendi sistemim için dedim hocam o anakart gereksiz işini.
Giriş seviye bir model. İleride sorun yaratabilmesi daha olası. Ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı. En azından az farkla LT720 tercih edilmeli.
Bence yine de en mantıklısı hava soğutmadır şu anda ne kadar ekmek o kadar köfte hesabını bozuyorlar resmen. Dediğiniz hava soğutmayla 7900x bile soğutulur. Ama sıvı soğutma estetik açısından daha iyi bu da bir gerçek.