Bütçe
87.000
Bu kadar çıkmışken attığınız kasa alınmaz. İçinde boğulur sistem. RAM desen 7800X3D ile 7200MHz RAM takarsan sistemin boot etmeme ihtimali yüksek. Bir de montajını testini kim yapacak?
Kasa konusuna katılmıyorum. Mesh bir kasa soğutması da gayet iyidir. Zamanında çok önermişimdir. RAM konusunu bilemeyeceğim ilk defa duydum. Ama zaten arkadaşın gaminggen.tr'den alması gerekiyormuş. Bu iş yattı yani :)

Alınmaz.
Pek mantıklı tercihler olmamış. 7200MHz CL34 ikilisiyle stabilite sorunları yaşaması muhtemel. LE720'de illa 360 alacaksa saçma bir tercih. Kasa hakkında pek fikrim yok ancak bu sisteme de bu kasayı almazdım.

Gaming.gen'de bu sistem 88.7K oluyor.
1725569527308.webp

Anakartı gerçekten gereksiz iyi oldu. Soğutucu seçenekleri de kısıtlı maalesef. Peerless fazlasıyla yeterli olacaktır onu da belirteyim ama illa sıvı derseniz o zaman iş değişir.

Son düzenleme:
Anakartı gerçekten gereksiz iyi oldu. Soğutucu seçenekleri de kısıtlı maalesef. Peerless fazlasıyla yeterli olacaktır onu da belirteyim ama illa sıvı derseniz o zaman iş değişir.
Hava soğutma yetecektir zaten o işlemciye dediğiniz gibi tercih edilebilir. Ama çoğunluk sıvı soğutma tercih ettiği için (en azından ben öyle gördüm) sıvı soğutma koydum. Anakarta gelince Wİ-Fİ istediği için iyi koydum. Bir de ben anakartı çok önemserim. Sonuçta tüm bileşenleri üstüne takıyoruz.

LE720'de illa 360 alacaksa saçma bir tercih.
Sebebini sormamda sakınca var mıdır? En ucuz 360'lıklardan biriydi ve benim bildiğim DeepCool iyi bir marka. Ha bu modeli sorunluysa şimdi öğrenmiş olacağım.

7200MHz CL34 ikilisiyle stabilite sorunları yaşaması muhtemel.
Bunun hakkında pek fikrim yok. Sebebi nedir?

Hava soğutma yetecektir zaten o işlemciye dediğiniz gibi tercih edilebilir. Ama çoğunluk sıvı soğutma tercih ettiği için (en azından ben öyle gördüm) sıvı soğutma koydum. Anakarta gelince Wİ-Fİ istediği için iyi koydum. Bir de ben anakartı çok önemserim. Sonuçta tüm bileşenleri üstüne takıyoruz.

Sebebini sormamda sakınca var mıdır? En ucuz 360'lıklardan biriydi ve benim bildiğim DeepCool iyi bir marka. Ha bu modeli sorunluysa şimdi öğrenmiş olacağım.

Bunun hakkında pek fikrim yok. Sebebi nedir?
Kendi sistemim için dedim hocam o anakart gereksiz işini.
Giriş seviye bir model. İleride sorun yaratabilmesi daha olası. Ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı. En azından az farkla LT720 tercih edilmeli.

Kendi sistemim için dedim hocam o anakart gereksiz işini.
Giriş seviye bir model. İleride sorun yaratabilmesi daha olası. Ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı. En azından az farkla LT720 tercih edilmeli.
Bence yine de en mantıklısı hava soğutmadır şu anda ne kadar ekmek o kadar köfte hesabını bozuyorlar resmen. Dediğiniz hava soğutmayla 7900x bile soğutulur. Ama sıvı soğutma estetik açısından daha iyi bu da bir gerçek.