Çok efsane bir oyun özellikle çıktığı zamandan beri RPG türünü ve oyun beklentilerini değiştirmiş, geliştirmiş bir oyun LAKİN 2026 yılına gireceğimiz şu dönemde alın oynayın diyebileceğim bir oyun değil. Oblivion remastered oldu onu oynayın sonra Skyrim yenilenince ona geçersiniz. Ben grafiklerden, mekaniklerden irrite olmam benim için "temel oyun" önemli diyorsanız o zaman bu halini de öneririm orası ayrı.

Skyrim'i Epic'ten almayin. Epey modlanmasi gereken bir oyun. Steam'den aldiginizda mod araclari ile cok kolay yapiyorsunuz. Hatta ugrasmadan direkt mod paketleri yukluyorsunuz. Elle yapmaya kalktiginizda ise adam etmek icin yaklasik 150 mod minimum yuklemeniz lazim. Hepsini tek tek elle yukleyeceksiniz. Sirasi var bir de bunlarin. Ayarlari var. Yani kisaca Epic'ten almayin. Sonbahar indiriminde Steam'de de ayni fiyata inmisti. Aralik sonunda kis indirimini bekleyin, benzer fiyattan Steam'den alirsiniz.

87 TL ile dışarıda kahve bile içemiyorken, bir oyun için bu fiyata değip değmeyeceğini sormanız biraz değişik geldi ama elbette değer. Hatta, günümüzdeki oyunların 60-70 dolar olduğunu düşünürsek bedavadan daha ucuz, komik bir sayı gibi geliyor 87 TL. Demek istediğimi anlamışsınızdır umarım.
Skyrim güzel oyundur ancak 2025'e ayak uyduracağını sanmıyorum, modlanması şart.