88.500 TL'ye Ryzen 7 9700X ve RTX 5070 bileşenli sistem alınır mı?

245kf güzel işlemci. B860 da fena değil ama RAM sıkıntı o bütçede. RAM düzgün olsa alınır ama sorun yaşama ihtimali var. RAM özelleştirme imkanı iyi ise o da alınır.

Intel'de RAM CL değeri sorun olmuyor, BIOS kaynaklı sürücü çakışması ya da başka durumlar yaşanıyor, o konulara sistem toplayıp denemeden girmek istemiyorum, biraz zamanı var benim için, bugün birkaç video da Intel'den AM5 sisteme geçiş yapanlar oldu, gamer tayfa hep AMD tarafında, Python ve Java gibi yazılım işi ile uğraşanlar daha çok 270k işlemci ve Z890 anakart kullanıyorlar, RAM'ler de 4 slot dolu, detaylı olarak orta seviyeyi deneyimlemek gerekli.

RAM CL olarak değil çip olarak dedim zaten. Ben de biraz deneyimlerim çünkü, pek sorun olmuyor. Ama çip işi muamma.

Montaj işi hakkında kesin bilgim yok ama muhtemelen yapıyorlardır.

Intel tarafına şimdilik bulaşma @Akif Reddit yorumları hoş değil. Rapid şarenin önerdiği sisteme bakın ya da Gaming.Gen.TR sisteminin RAM'ini CL30 yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…