Yelleeror

Becerikli
Arkadaşlar selam,

Bayağıdır sistem araştırıyorum. Forumlarda konu açtım, YouTube'dan incelemeler izledim, yabancı kaynaklara da baktım. Artık bu sistemi almaya karar verdim diyebilirim. Vade farkıyla birlikte toplam maliyeti yaklaşık 89 bin TL oluyor. Şu an kullandığım bilgisayarı yaklaşık 45 bin TL'ye satıp, üzerine 45 bin TL civarında ekleyerek bu sisteme geçmeyi planlıyorum.

Fiyatı normalde yüksek ama maalesef taksit ve vade farkı işin içine girince bu seviyelere çıkıyor. RAM konusunda da ileride tek modülü satıp 2x32 GB'a geçme planım var.

Güç kaynağı konusunda da epey araştırma yaptım. Yabancı incelemelere ve kullanıcı yorumlarına baktığım kadarıyla çok üst seviye olmasa da koruma devreleri olan, günlük kullanım ve bu sistem için iş görecek bir PSU gibi duruyor.

Ben artık büyük ölçüde kararımı verdim, hatta büyük ihtimalle bu sistemi alacağım. Yine de siparişi vermeden önce son kez sizlerin yorumlarını almak istiyorum. Gözümden kaçan bir nokta, değiştirmemi önereceğiniz bir parça veya dikkat etmem gereken bir durum var mı?

1783010534452.webp

RAM kabak gibi sırıtıyor. SSD de yakışmıyor pek.

Hocam RAM 1 sene ıdare etse yeter seneye 2x16 saglam bır Dual RAM'e gecerım de bir de hocam şey soracağım bu RAM'den dolayı FPS kısıtlar mı ekran kartını ıslemcıyı falan FPS falan? SSD de gorece ıs gorur RAM'de cok haklısınız ama performans olarak cok degısır mı?