jackarmis 36

Başarılı
Mouse ATK Sky V1 F3, klavye ATK RS7 Air satın aldım, ikisi de yeşil renk. Mouse pad'im kaldı. Renk uyumundan ziyade içime sinen bir şey almak istiyorum. Normalde bütçem 2000 TL. Razer Strider L'ı 1.146 TL'ye buldum ama 250 TL kuponumla beraber 896 TL'ye gelecek. Sizce satın almalı mıyım yoksa başka bir model önerebilir misiniz?

3-5 kuruşu arayıp pişman olmaktansa her zaman kaliteli ürünleri tercih ederim, bu demek değil ki her şey pahalı olsun veya pahalı olan iyidir, yanlış anlaşılmasın. Şu anda "Klasse Longteng Huoyun Special Edition 480x400x4 mm Gaming E-Sports Oyuncu Mouse Pad (Topography Lines)" kullanıyorum, mouse pad'imi değiştirdiğimde farkını hissedebileceğim bir şey almak istiyorum bütçem dahilinde.

Ürün bu: Razer Strider L - Yumuşak kaydırmalar için yumuşak alt ve üst kısma sahip hibrit fare altlığı (Optik fare sensörleri için optimize edilmiştir, kaymaz) Siyah: Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam

Son düzenleme:
Renk bozar mı?

Renk bozar mı?
Desensiz istiyordum ama ondan da vazgeçtim hepsi olur fakat bu bütçemi aşıyor. Max 2000 TL olmalı. Bir de böyle çocuksu desenleri sevmiyorum -bana göre çocuksu tabii-

Desensiz istiyordum ama ondan da vazgeçtim hepsi olur fakat bu bütçemi aşıyor. Max 2000 TL olmalı. Bir de böyle çocuksu desenleri sevmiyorum -bana göre çocuksu tabii-
L.E. olanı bu ondan yüksek fiyatı, düz olanlarının 50x50 olanları 2150 lira şu an kod olmadan.

İstersen RS7 Air ile mouse eline ulaşmadıysa toplu sipariş geç kargo ödemezsin hem.