8Bitdo anlatıldığı gibi kaliteli değil

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan babaci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    8bitdo
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

babaci

Üstün
Merhaba. Forumda bazı arkadaşların Xbox Gamepad kullananlara neredeyse söverek savunduğu 8Bitdo'yu satın aldım. Yaklaşık 25 saat kullandım ve Y tuşu güzel basmıyor bir tık içine takılı kalıyor . Ne kalite anlamında ne hissiyat anlamında Xbox Gamepad'in yanına yaklaşamaz.

Akşam 7'de işten geliyorum günde 1-2 saat FIFA anca ya oynuyorum ya oynamıyorum. Hiçbir eşyamı hor kullanmam. Yıllarca F310 kullandım. Ayrıca çok uzun süre Xbox 9. nesil Gamepad kullandım ve sapasağlam çiziği bile yok. Çok kaliteli diye forumda pazarlanan 8Bitdo çok dikkatli bir kullanıcının elinde 25 saatin sonunda tuşu içine kaçıyorsa kaliteli falan diye kimseye yedirmeyin. Bu şans falan değil. Kaliteli ürün asla şansa iyi ya da kötü olmaz.

Doğum günün kutlu olsun. Bu elemanların bataryaları da dandik diye duymuştum, aslını bilmem. Geçmiş olsun.

Doğum günün kutlu olsun. Bu elemanların bataryaları da dandik diye duymuştum, aslını bilmem. Geçmiş olsun.
Teşekkürler dostum. Batarya yönünden pek sorun yaşamadım ama dediğim gibi sağlam ve kaliteli değil.

Arızalı ürün gelince marka suçlamayı bırakın artık.

Ultimate C var bende, farklı bir sürü arkadaşımda da var kimse dediğin sorunu yaşamadı. Rogue like oyun oynayan arkadaşım da var, ben de varım. Hayvan gibi basıyoruz tuşlara, hiçbir sorun yok. Dünyanın öteki yanından geliyor bunlar, ayrıca içe 25 saat göçme sebebi üretim hatası olabilir. Bir parçada sıkıntı vardır cortlamıştır.

Bana arızalı ürün geldi, çok uzak mesafelerden geliyor. Kabul edilemeyecek bir şey değil. Tam para iadesi aldım. Sen de dene şansını. LB tuşum çok hoş basmıyor sadece.

Dünyanın en iyi IPS panellerinde mesela glow sorununa rastlanabiliyor, şans o da. Demek şanssa onlar da kaliteli değil. Bomboş bir cümle olmuş.

Ürün bana geldiğinde arızalı değildi. Ürün kendi kullanım seviyemde bozuluyorsa markaya da önerene de çamur atarım. En ufak ihtiyacım yok sadece önerildiği için fazladan dursun diye aldım sana kargolayım koynuna alıp yatarsın.

+
Hissiyatı da çöp. Elinde sağlam bir cihaz var mış gibi hissetmiyorsun asla. Boş teneke gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tetik tuşları ucuz hissettirdiği için bile alasım gelmemişti. EasySMX X10 aldım aliexpress ilk kullanıcı indirimiyle 870 liraya ve 220 lira geri ödeme aldım 650'ye geldi. 8bitdo modeller oyuncak gibi duruyor ve tetik tuşları elden kayan rahatsızlık veren Dualshock 3 tipinde. PS3 ve PS2 oyunlarında nişan alma ve ateş etme tuşu LB RB diğer adıyla L1 R1 idi çünkü tetik tuşlarının dandikliğini cümle alem biliyordu. Dualshock 4 ile biraz düzeldi ama hala Xbox 360 kolunun tetik tuşunun gerisinde kalıyordu, tetik tuşu çok kritik değil gibi gelse de oyunların %90'ında en çok kullanacağın tuş olduğundan etkisi büyük. Mekanik tuşlar bile koymaya gerek görmemişler, hall effect çubuk var mıydı hatırlamıyorum ama Gamesir Nova Lite bile koymuşken koymak maharet değil koymamak ayıp. Neden yaygınlaştı ve kim alıyor bilmiyorum ama oldum olası sevmedim bu firmanın ürünlerini.

Bence berbat değil ama kesinlikle Xbox controller ile kıyaslanamaz dediğiniz gibi.
Kesinlikle berbat değil ama anlatıldığı gibi süper de değil. Forumdaki konulara bakın ''8Bitdo varken Xbox mı alınır '' diye geziyordu millet.

Arızalı ürün gelmiş olabilir, normal bir durum dostum

Asla berbat bir ürün değil.
Ürün bana arızalı gelmedi tekrarlıyorum. Bu bütçede pek muadili olmayabilir ama bir daha şu çöpler Xbox Gamepad'leriyle kıyaslamasın diye konu açtım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…