Merdt

Üstün
Makaleler
1
Switch 2 için bir kumanda arıyorum. 8bitdo'yu laptopumda da kullanabilecek olmam küçük bir avantaj sayılır. Pro Controller 2 de kablolu bağlantı ile PC destekliyor diyenler gördüm fakat net bir bilgiye rast gelmedim. 8bitdo kablosuz alıcıyla da kullanılabilir fakat PC'ye kırk yılın başı bağlanacağı için kablolu veya kablosuz olması pek bir şeyi değiştirmiyor benim için. Aradaki fiyat farkı önemli değil.
Masaüstü bilgisayarımda DualSense kullanıyorum. Daha büyük kumandalar benim için biraz daha konforlu diyebilirim.

Değerlendirmenizi (mümkünse) deneyimlerinize göre yapmanızı rica ediyorum. Varsa alternatif önerilerinize de açığım.

Son düzenleme:
PC mevzusunu dert etme, zaten orada aslan gibi DualSense'in var. Switch 2 keyfi için o premium hissiyatı veren, eline tam oturan Pro Controller 2'yi çek geç.

Switch 2 de Pro Controller kullanıyorum fakat gerçekten ergonomisini hiç sevemedim. Belki de uzun yıllar DualShock 4 ve DualSense 5 kullandığım içinde alışamamış olabilirim ama şekli gerçekten tuhaf.

Switch 2 için bir kumanda arıyorum. 8BitDo'yu laptopumda da kullanabilecek olmam küçük bir avantaj sayılır. Pro Controller 2 de kablolu bağlantı ile PC destekliyor diyenler gördüm fakat net bir bilgiye rast gelmedim. 8BitDo kablosuz alıcıyla da kullanılabilir fakat PC'ye kırk yılın başı bağlanacağı için kablolu veya kablosuz olması pek bir şeyi değiştirmiyor benim için. Aradaki fiyat farkı önemli değil.
Masaüstü bilgisayarımda DualSense kullanıyorum. Daha büyük kumandalar benim için biraz daha konforlu diyebilirim.

Değerlendirmenizi (mümkünse) deneyimlerinize göre yapmanızı rica ediyorum. Varsa alternatif önerilerinize de açığım.

Emin olmamakla birlikte GameSir G7 Pro Switch ile uyumlu olması gerekiyor. Genel olarak daha iyi bir Controller olur eğer uyunluysa.

Araştırayım. Reddit'ten okuduğuma göre çalışmamış Switch 2'de. :/

Şeklinden ötürü mü yoksa ufak mı geldi?

Uyumlu değil evet, super Nova uyumlu ama. Ona bakabilirsiniz.

Ancak super Nova yerine Cyclon'e 2 alırsanız çok daha memnun eder. Oda uyumlu, bizzat gittim danıştım desteğe şimdi.

Bizzat super Nova veya Cyclone 2 kullanmadım ancak bir süredir G7 Pro zzz Edition kullanıyorum. DualSense, Xbox 9. nesil ve isimleri aklıma gelmeyen oldukça fazla Controller kullanmış biri olarak GameSir piyasada en iyi yapan olabilir sanırım.

Son düzenleme:
Super Nova iyi onu biliyorum. Arkadaşımda var o. Cyclone 2'nin tuşları clicky diye onu tercih edeceğimi sanmıyorum. Teşekkür ederim yorum için. @Ethem Efe