8BitDo verdiğin paraya değmez. Cyclone 2, yaklaşık 2500 TL civarında. Ölü bölge yok, takılma gibi sorunları yok. Incelemesini izle, beğenirsen al.Bunun ekstra bir özelliği var mı? GameSir'e göre. Aradaki farka değer mi yani?
Detaylar
Kim cevapladı?8BitDo verdiğin paraya değmez. Cyclone 2, yaklaşık 2500 TL civarında. Ölü bölge yok, takılma gibi sorunları yok. Incelemesini izle, beğenirsen al.
Eğer Whatgeek'den WGNEW5 kodu ile alınırsa, bahsettiğiniz fiyata alınıyor ve bence oldukça iyi bir seçenek olur.
ShadowLegion
Üstün
- Makaleler
- 1
yurtdışından biraz çekiniyorum hocam açıkçası.Eğer Whatgeek'den WGNEW5 kodu ile alınırsa, bahsettiğiniz fiyata alınıyor ve bence oldukça iyi bir seçenek olur.
İstediğiniz yerden alabilirsiniz hocam.
Alabilirsiniz. Benim kullandığım cihazda en ufak hatada değişim ve para iadesi yaptılar. Sorun yaşamazsiniz. Lakin alırken faturayı 30€ olarak düzenlemelerini isteyin.
ShadowLegion
Üstün
- Makaleler
- 1
Hocam 30€ sınırı 27€ 'ya düşmemiş miydi en son kargo dahil? Halen 30€ mu?Alabilirsiniz. Benim kullandığım cihazda en ufak hatada değişim ve para iadesi yaptılar. Sorun yaşamazsiniz. Lakin alırken faturayı 30€ olarak düzenlemelerini isteyin.
Ben 30€ yazmıştım fatura için. Sorunsuz gelmişti.Hocam 30€ sınırı 27€ 'ya düşmemiş miydi en son kargo dahil? Halen 30€ mu?
ShadowLegion
Üstün
- Makaleler
- 1
Ne zaman almıştınız?
2-3 ay oldu.